Σφοδρή επίθεση Λαφαζάνη κατά Αλ. Τσίπρα για όσα είπε περί Grexit και Brexit

Σφοδρή επίθεση Λαφαζάνη κατά Αλ. Τσίπρα για όσα είπε περί Grexit και Brexit

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολίασε με σκληρό τρόπο αναφορές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για το Grexit και το Brexit, καταλογίζοντάς του ότι «προτίμησε να σώσει την ευρωζώνη, καταδικάζοντας την Ελλάδα και τον λαό μας σε αιώνια χρεοδουλοπαροικία».

Ολόκληρη η δήλωση Παν. Λαφζάνη ειναι η ακόλουθη:

«Η ΛΑ.Ε και η πρόταση μου στην τότε κυβέρνηση του να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, την έξοδο από την ευρωζώνη (Grexit) ως ρεαλιστική και βιώσιμη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα, έχουν καταστεί εφιάλτης για τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος επέλεξε τότε την καταστροφική πορεία της συνθηκολόγησης και του άθλιου 3ου μνημονίου.

Ο Αλ. Τσίπρας επανέρχεται διαρκώς στον τόπο του εγκλήματος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να «εξιλεωθεί» για το ξεδιάντροπο πραξικόπημα του που μετέτρεψε το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε εξευτελιστικό «ΝΑΙ», φτάνοντας στο σημείο να οικτίρει και την Βρετανία για την απόφαση της να φύγει από την ΕΕ, προσάπτοντας στο Brexit λοιμούς και καταποντισμούς, τάχα, για τις «εργατικές δυνάμεις» αυτής της χώρας.

Βλέπετε ο Βρετανικός λαός δεν άκουσε τις νουθεσίες Τσίπρα και πολύ περισσότερο δεν ακολούθησε την κατάπτυστη συνταγή του έλληνα πρωθυπουργού και πολιτικού υπαλλήλου της Γερμανίας, να κάνει, όπως ο ίδιος έκανε, το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ».

Ο Αλ. Τσίπρας προτίμησε να σώσει το ευρώ και την ευρωζώνη από το «χάος», κατά την ρήση του Γ. Ντάισελμπλουμ, θυσιάζοντας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε επ’ αόριστον χρεοδουλοπαροικία και νεοαποκιοποίηση.

Το πολιτικό και ποινικό τίμημα που θα πληρώσουν γι’ αυτό ο Αλ. Τσίπρας και όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί της χώρας, δεν θα αργήσει να επέλθει και θα είναι βαρύτατο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter