Σφοδρή επίθεση Μπάιντεν σε Τραμπ: Να πάει να τα πει αυτά στις 205.000 οικογένειες που έχασαν κάποιον

Σφοδρή επίθεση Μπάιντεν σε Τραμπ: Να πάει να τα πει αυτά στις 205.000 οικογένειες που έχασαν κάποιον

Σφοδρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ άσκησε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν μετά το σόου του Αμερικανού προέδρου μόλις βγήκε από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν με κορονοϊό. 

«Είδα το tweet που έκανε, μου το έδειξαν, είπε ‘μην αφήνετε την πανδημία να κυριαρχεί στη ζωή σας’. Να πάει να το πει αυτό στις 205.000 οικογένειες που έχασαν κάποιον», είπε ο πρώην αντιπρόεδρος, εμφανώς οργισμένος από τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο Αμερικανός πρόεδρος λίγα λεπτά αφού επέστρεψε στον Λευκό Οίκο διαβεβαιώνει ότι η χώρα του, η «σπουδαιότερη του κόσμου», θα «νικήσει» την πανδημία, προτρέπει τους συμπατριώτες του να «μην την αφήσουν να κυριαρχεί στη ζωή τους», να «μη φοβούνται» και να «βγουν εκεί έξω».

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στο NBC, ο Τζο Μπάιντεν, είπε ότι «ειλικρινά δεν εξεπλάγη» από την ανακοίνωση του προέδρου Τραμπ την Παρασκευή ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2, ενώ, ερωτηθείς σχετικά με το προεδρικό βίντεο, δεν έκρυψε την απαρέσκειά του, καθώς ο ένοικος του Λευκού Οίκου προτρέπει τους Αμερικανούς να «μην ανησυχούν» ενώ «περίπου 210.000 άνθρωποι είναι νεκροί», διορθώνοντας τον απολογισμό στον οποίο αναφέρθηκε νωρίτερα.

«Ελπίζω κανένας να μην νομίσει πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα», επέμεινε ο Μπάιντεν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter