Σφοδρή επίθεση Παπανδρέου κατά Καραμανλή για το Βατοπέδι

Σφοδρή επίθεση Παπανδρέου κατά Καραμανλή για το Βατοπέδι

Επίθεση κατά μέτωπο έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Κώστα Καραμανλή και τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του στην υπόθεση «Βατοπέδι», με αφορμή την δικαστική απόφαση. Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, ότι στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος των Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου δηλαδή, όπου σχολιάζεται η δήλωση του Κώστα Καραμανλή, επισημαίνεται ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ούτε που… κατάλαβε την ουσία της δικαστικής απόφασης!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ:

«Κι όμως αυτή τη φορά ο κ. Καραμανλής βιάστηκε να μιλήσει.

Οχτώ χρόνια μετά την πλήρη αφωνία, ο πρώην Πρωθυπουργός αντί να μιλήσει για τη χώρα, αντί να εξηγήσει πώς την οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό, βγήκε σήμερα ως αγανακτισμένος, για να πανηγυρίσει την απόφαση του Βατοπεδίου. Από την οποία μάλλον κατάλαβε ότι δικαιώθηκε…

Να επισημάνουμε στον κ. Καραμανλή ότι οι «παραπλανηθέντες Υπουργοί» του, με τη σημερινή δικαστική απόφαση παύουν να θεωρούνται «παραπλανημένοι», αφού το Δικαστήριο απεφάνθη ότι οι κατηγορούμενοι – υπάλληλοι «εκτελούσαν κυβερνητικές εντολές» (της δικής του δηλαδή Κυβέρνησης).

Επίσης, ότι η έκταση που μεθόδευε με άκρα επιμέλεια το κυβερνητικό του επιτελείο να παραχωρηθεί στη Μονή Βατοπεδίου για να ανταλλαγεί κατόπιν με πολυτελή δημόσια ακίνητα, αναγνωρίζεται με την σημερινή απόφαση ότι είναι «δημόσια». Ότι δηλαδή με τις κυβερνητικές του μεθοδεύσεις αντηλλάγησαν δημόσια ακίνητα που χαρίστηκαν, με δημόσια ακίνητα.

Οι επισημάνσεις αυτές ισχύουν και για όλους τους συμπανηγυρίζοντες, που σπεύδουν να μιλήσουν για φούσκα και δήθεν σκάνδαλο.

Είναι θλιβερό για τους Έλληνες και τη χώρα, ότι κ. Καραμανλής, αν και πρώην πρωθυπουργός, μίλησε σήμερα ως άρχοντας της συγκάλυψης και του σκότους, μόνο και μόνο για να ρίξει εκ νέου σκιά στις δικές του ανομίες.

Αυτά ως αρχή».

Παράλληλα, και το ΠΑΣΟΚ, με σχόλιο του Γραφείου Τύπου του, αφού ξεκαθαρίζει ότι σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, υπενθυμίζει στον Κώστα Καραμανλή και τους «γαλάζιους» συντρόφους του που πανηγυρίζουν, ότι η εμπλοκή πολιτικών προσώπων στη υπόθεση «Βατοπέδι» μπήκε στο χρονοντούλαπο λόγω των πρόωρων εκλογών του 2009, καθώς έκλεισε βιαστικά η Βουλή. Και φυσικά, σχολιάζεται το… λύσιμο της αφωνίας Καραμανλή, μόνο για μία υπόθεση που τον έπληξε προσωπικά και πολιτικά, αλλά όχι και για τις ευθύνες του στο χρέος και τα ελλείμματα της χώρας…

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

«Το ΠΑΣΟΚ σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Όμως, μην ξεχνάμε ότι η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων δεν κρίθηκε ποτέ λόγω του βεβιασμένου κλεισίματος της Βουλής και της προκήρυξης των έκτακτων εκλογών του 2009. Ταυτόχρονα, το μπαράζ εξεταστικών για όλους τις χρονικές περιόδους πλην αυτής του Κ. Καραμανλή, επιβεβαιώνει ότι η δεξιά φιλική εταιρεία δεν είναι τόσο μυστική. Τέλος, η απορία εκατομμυρίων Ελλήνων λύθηκε: ο Κ. Καραμανλής μιλάει. Όχι για το διπλασιασμό των χρεών και το έλλειμμα 35 δις ευρώ, αλλά για το Βατοπέδι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter