Σφοδρή επίθεση Πολάκη στη Ν.Δ. – Χυδαία απάντηση του Άδωνη (Video)

Σφοδρή επίθεση Πολάκη στη Ν.Δ. – Χυδαία απάντηση του Άδωνη (Video)

Στριμώχτηκε υπερβολικά όπως όλα δείχνουν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνης Γεωργιάδης, τόσο από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία, όσο και από την ομιλία του Παύλου Πολάκη σήμερα στη Βουλή και προχώρησε σε μία χυδαία επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την Υγεία, ενώ απάντησε και στο θέμα της αριστείας στο οποίο είχε αναφερθεί νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μας έχετε ζαλίσει με το θέμα τις αριστείας τις τελευταίες μέρες», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε:

«Βγαίνουν και μιλάνε για αριστεία ποιοι σε ποιους;»

«Εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20, μπήκα με 19.600 μόρια στην Ιατρική και αποφοίτησα σε 6,5 χρόνια διότι κρατούσα ένα μάθημα, προκειμένου να παραμείνω ενεργός στην ΕΦΕΕ. Εσείς πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές που μας μιλάτε για αριστεία; Ο Τζήμερος που βγαίνει και μιλάει έχει πάρει πτυχίο;», είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός.

Όλα αυτά, προφανώς ενόχλησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος αντιμετώπισε και την πλήρη αποδόμηση των θέσεων και στοιχείων της Ν.Δ. για την Υγεία και επιχειρώντας να απαντήσει προχώρησε σε μια χυδαία επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε… παραθέτοντας τα δικά του 19.200  μόρια εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, ενώ παραδέχτηκε ότι έκανε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του, αναφέροντας ότι αυτό συνέβη διότι στο μεταξύ έχασε τους γονείς του κι έπρεπε να βρει τρόπο για να συντηρήσει την οικογένειά του.

Εφηύρε, ωστόσο, και μια νέα… ειδικότητα, καθότι ως βιβλιοπώλης δεν είναι και τέλειος γνώστης της ιατρικής, επιχειρώντας να αποδείξει ότι ο Παύλος Πολάκης δεν την “κατέχει”. Τον κατηγόρησε λοιπόν ότι δεν έχει ολοκληρώσει την “ειδικότητα” του “εντατικολόγου”, καλώντας τον να καταθέσει στη Βουλή το σχετικό πτυχίο. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ειδικότητα εντατικολόγου, αλλά εξειδίκευση, την οποία λαμβάνουν οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων μετά από διετή παραμονή στη ΜΕΘ, είναι απλώς ακόμη μία λεπτομέρεια στο γνωστό μότο “μην αφήνεις την αλήθεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία”…

Και με το γνωστό του ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης αντί να απαντήσει ουσιαστικά επί της Υγείας, επιτέθηκε και αμφισβήτησε τα διπλώματα και την εξειδίκευση του Παύλου Πολάκη καταλήγοντας σε μια κορώνα:

«Εγώ σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή».

Ακολουθεί σε βίντεο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνης Γεωργιάδης και η χυδαία επίθεσή του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter