Σφοδρή επίθεση Ραγκούση σε Μαρινάκη – διαπλοκή

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση σε Μαρινάκη – διαπλοκή

Σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη διαπλοκή του με τη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης στην εκδήλωση για την Προοδευτική Συμμαχία στο κατάμεστο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

«Διαπλοκή είναι ο κ. Μαρινάκης να έχει θέση στην υπηρεσία του κ. Μητσοτάκη και Γεννηματά με στρατό από δημοσιογράφους, μίντια να επιτίθενται στους πολιτικούς σου αντιπάλους», τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης και πρόσθεσε:

«Η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής μας συμμαχίας δεν θα συνεπαγέται τη στρατηγική νίκη της Ν.Δ. αλλά της παρασιτικής Ελλάδας και της διαπλοκής. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει φύγετε θα πει ελάτε στα παρασιτικά συμφέροντα. Ανεξάρτητη πολιτική ή υποδουλωμένη πολιτική είναι το δίλημμα, Τσίπρας ή Μαρινάκης, Δημοκρατία ή Ολιγαρχία είναι το δίλημμα των εκλογών».

Και πρόσθεσε: «Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, αγαπητέ Πρόεδρε, φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, ή των 3 εκατ. πολιτών του 2009, που είναι ριζικά αντίθετο με το ΠΑΣΟΚ του κ. Μητσοτάκη και του Σαμαρά που σήμερα ονομάζεται ΚΙΝΑΛ}.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Είναι θέμα χρόνου να χειραφετηθούν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που για συναισθηματικούς λόγους παραμένουν κοντά σε μια ηγετική ομάδα που η διπλοπροσωπία της δεν έχει προηγούμενο. Το ΚΙΝΑΛ θα χρησιμοποιεί χιλιάδες παραλλαγές περί δήθεν αυτονομίας όμως 8 απλές λέξεις δεν θα προφέρουν: “Εμείς ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν δίνουμε”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter