Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά και Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά και Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για όσα είπε στο συνέδριο της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης.

Ο κ. Τσίπρας, είπε πως όσα ακούστηκαν από τον κ. Σαμαρά για «εισβολή λαθρομεταναστών» αλλά και για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα ήταν γραφικά αν ο κ. Σαμαράς δεν ήταν πρώην πρωθυπουργός και αν δεν έχει ακόμη σημαντικά ερείσματα εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Στο σημείο αυτό πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την Κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν μπορεί να εγγυηθεί την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών ή συμφωνεί με όσα είπε γι αυτήν ο Αντώνης Σαμαράς και επιθυμεί την κατάργησή της με συνέπεια να προκαλεί αποσταθεροποίηση στα βόρεια σύνορα της χώρας σε μια περίοδο με σημαντικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Ν.Α. Μεσόγειο.

Παράλληλα κάλεσε την Κυβέρνηση να πει ποια είναι η στρατηγική της απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, τι θα κάνει και αν έχει κάποιο σχέδιο. «Η Κυβέρνηση δεν δείχνει έτοιμη και δεν έχει κανέναν σχεδιασμό. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter