Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ιταλία – Τέσσερις νεκροί (Photos- Video)

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ιταλία – Τέσσερις νεκροί (Photos- Video)

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Ιταλία από το κύμα σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει όλη την χώρα. 

Στην πόλη Φροζινόνε, εκατό χιλιόμετρα έξω από την Ρώμη, δυο άνθρωποι πέθαναν μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο καταπλακώθηκε από πεύκο. Στην Νάπολη, ένας νέος είκοσι ενός ετών έχασε την ζωή του, πάντα εξαιτίας πτώσης δέντρου. Στην παραθαλάσσια περιοχή Τερατσίνα, μεταξύ Ρώμης και Νάπολης, ένας μεσήλικας άνδρας καταπλακώθηκε εντός του αυτοκινήτου του όταν ένα από τα δέντρα στην άκρη του δρόμου, ξεριζώθηκε από τον άνεμο και έπεσε πάνω στο ΙΧ.

Στην Βενετία σημειώθηκε και πάλι το φαινόμενο της παλίρροιας, και αποφασίστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία των πλωτών λεωφορείων. Τις επόμενες ώρες αναμένεται νέα άνοδος της στάθμης του νερού.

_x000D_
_x000D_

Στην Ρώμη, σήμερα, τα σχολεία παρέμειναν κλειστά και ο σφοδρός άνεμος προκάλεσε την πτώση πολλών κορμών και κλαδιών δέντρων, με σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Με απόφαση του Iταλού πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε, η Πολιτική Προστασία τέθηκε σε επιφυλακή σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Πολλές σιδηροδρομικές συνδέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα (όπως στην περίπτωση της γραμμής Ρώμης-Μιλάνου), εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης έκλεισε προσωρινά η αρχαιολογική περιοχή της Πομπηίας, ενώ έχουν διακοπεί και οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις με το μικρό νησί της Ίσκια. Στην πόλη Μπέργκαμο, έξω από το Μιλάνο, τέλος, από την βροχή πλημμύρισε παιδικός σταθμός και τετρακόσιοι άνθρωποι (προσωπικό και μικροί μαθητές), εγκατέλειψαν το κτήριο με την βοήθεια των πυροσβεστών.

_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter