Σφοδρή επίθεση Καρακούση μέσω Βήματος στον Μητσοτάκη με ασυνήθιστους χαρακτηρισμούς

Σφοδρή επίθεση Καρακούση μέσω Βήματος στον Μητσοτάκη με ασυνήθιστους χαρακτηρισμούς

Για μία ακόμη φορά κατά το τελευταίο διάστημα  η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» επιτίθεται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά η επίθεση γίνεται από τον ίδιο του διευθυντή του Βήματος, Αντώνη Καρακούση μέσα από ενυπόγραφο άρθρο του γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Κυριακάτικο Βήμα (31 Οκτωβρίου) και ο δημοσιογράφος μάλιστα χρησιμοποίησε ορολογία που έχει χρησιμοποιήσει το Documento, όπως περί κυβέρνησης-υβρίδιο.

Η «επίθεση» γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αφού το τμήμα αυτό της αρνητικής κριτικής κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναπαράγεται από τον ίδιο τον Αντώνη Καρακούση και τρεις ημέρες μετά στο Twitter με τη μορφή ανάρτησης.

Έγραφε ο Aντώνης Καρακούσης στο Βήμα της Κυριακής:

«Επί του παρόντος μπορεί να πει κανείς ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δύναται να την εγγυηθεί(σ.σ. την πολιτική σταθερότητα)  τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο, το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ. Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαϊκισμού και ακόμη περισσότερες αυταρχισμού, που χαρακτηρίζει τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. »

Επανάληψη της επίθεσης στο Twitter:

«Το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ.Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαικισμού και αυταρχισμού, έχει αρχίσει να μπάζει νερά…»

«Υβρίδιο κυβέρνησης, κράμα, οικονομισμός, ελιτίστικος δικαιωματισμός, δόσεις εθνικισμού, λαϊκισμός, αυταρχισμός», λέξεις βαριές που συνοδεύονται από μια εκτίμηση:

«Δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter