Σφυρά αδιάφορα η ΝΔ για τον κατώτατο μισθό (Video)

Σφυρά αδιάφορα η ΝΔ για τον κατώτατο μισθό (Video)

Άλλο λόγια να αγαπιόμαστε για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Χρήστο Δήμα ο οποίος ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ κυρία Βούλα Κεχαγιά σχετικά με τις προθέσεις του κόμματός του για την αύξηση του κατώτατου μισθού,άρχισε να σφυρά αδιάφορα.

Η δημοσιογράφος επισήμανε ότι εφόσον πουθενά στην στην Ε.Ε. δεν υπάρχει ανάπτυξη στο 4% όπως είναι ο στόχος της Ν.Δ., άρα ο κατώτατος μισθός δεν πρόκειται να αυξηθεί πάνω από 3%.

«Η ανάπτυξη στο 4% που είναι στόχος εκπεφρασμένος (της Ν.Δ.) πιστεύετε ότι είναι εφικτή γιατί πουθενά στην Ε.Ε. κανένα μέλος της Ε.Ε. δεν έχει τέτοιο ρυθμό ανάπτυξης, ούτε καν στο μέσο όρο της Ευρωζώνης υπάρχει κατά προσέγγιση το 4%. Εσείς λέτε ότι εφόσον έχετε 4% ανάπτυξη θα αυξήσετε και τον κατώτατο μισθό κατά 8%. Επειδή ξέρουμε όλοι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει 4% ανάπτυξη δεν θα υπάρξει και αύξηση του κατώτατου μισθού στο 8% που επαγγέλλεσθε. Αν έχουμε ανάπτυξη 1.5% η αύξηση στον κατώτατο μισθό θα είναι 3%. Είναι αυτό καλή αύξηση και αφορά την μεσαία τάξη και τα μεσαία στρώματα;» ήταν η ερώτηση της κυρίας Κεχαγιά.

Ωστόσο, ο κύριος Δήμας αντί να δώσει μια σαφή απάντηση στα λεγόμενα της κυρίας Κεχαγιά, επέλεξε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θα δώσει τρία παραδείγματα που δείχνουν ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν κατάφερε αρκετά στον τομέα της ανάπτυξης.

Αν και η κυρία Κεχαγιά επέμεινε πως με το να ασκεί κριτική δεν απαντά στο ερώτημα επιμένοντας να ακούσει τους στόχους της ΝΔ επί του θέματος, εκείνος επέμεινε πως ακόμα και έτσι απαντά στο ερώτημα.

Να λοιπόν, ένας καλός τρόπος να αποφύγεις κάτι άμα δεν ξέρεις τι να απαντήσεις!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter