Σηκώνει το γάντι το ΚΙΝΑΛ στο αίτημα Τσοβόλα για εξαίρεση Κεγκέρογλου από την Προανακριτική

Σηκώνει το γάντι το ΚΙΝΑΛ στο αίτημα Τσοβόλα για εξαίρεση Κεγκέρογλου από την Προανακριτική

Το ΚΙΝΑΛ θα… σηκώσει το γάντι, εφόσον ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προχωρήσει σε αίτηση εξαίρεσης του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της βουλής για την Novartis, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Κύκλοι του ΚΙΝΑΛ επισημαίνουν στο documentonews.gr ότι βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων άλλα σημειώνουν με νόημα ότι «εξαίρεση κάποιου μέλους της Προανακριτικής δεν γίνεται λόγο έκφρασης άποψης αλλά με βάση στοιχεία».

Είναι εμφανές ότι το μήνυμα που στέλνει η Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι εφόσον υπάρξει αίτημα εξαίρεσης από τον Δημήτρη Τσοβόλα συνήγορο του πρώην υπουργού, αυτό θα εξεταστεί. Όμως, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αίτηση εξαίρεσης εκ μέρους του πρώην υπουργού για τον Βασιλη Κεγκέρογλου θα γίνει με επίκεντρο δηλώσεις του προς τον τύπο, από το ηγετικό επιτελείο του ΚΙΝΑΛ εκπέμπεται ότι «δεν εξαιρείς κάποιον λόγω άποψης». Και προσθέτουν:«Άλλωστε, όλοι έχουν απόψεις».

Σημειώνεται, ότι όπως έχει γράψει το documentonews.gr, αναμένεται να κατατεθεί από την πλευρά του Παπαγγελόπουλου αίτημα εξαίρεσης από την προανακριτική δυο βουλευτών της ΝΔ,Έλενα Ράπτη, Θανάση Πλεύρη και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter