Σηκώνεται το πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς (Photos)

Σηκώνεται το πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς (Photos)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερση της “Αγιάς Σοφιάς”. Στον χώρο όπου παλαιότερα βρισκόταν το “Νίκος Γκούμας”, οι εξέδρες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αρχίζουν πλέον να παίρνουν μορφή. 

Μάλιστα, ήδη έχει ανεγερθεί το πρώτο «πέταλο» ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανέγερση των κερκίδων όπου παλαιότερα ήταν η θύρα 1 και η θύρα 2, αλλά και η θύρα 18. Το όνειρο χιλιάδων φίλων της ΑΕΚ αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει σάρκα και οστά, με την ελπίδα πως η σεζόν 2019/20 θα βρει τους “κιτρινόμαυρους” στο νέο τους γήπεδο!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρευρεθεί αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου για να επισημάνει την αξία της συμμετοχής σε έναν αγώνα για την ειρήνη, καθώς την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνα δρόμου «Ειρηνοδρομία» προς τιμήν του Αλέκου Παναγούλη.

Επτά ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη 15 Μαΐου στη Σεβίλλη! Νέα πρόσωπα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Γαλανόπουλος, επιστρέφει ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, ενώ κλήθηκαν ξανά οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος, Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης και Βασίλης Μπάρκας. Πρόκειται για τη μαζικότερη πρόσκληση ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην Εθνική.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter