Σημάδευαν τα δοκάρια Παναιτωλικός και Λαμία (0-0)

Σημάδευαν τα δοκάρια Παναιτωλικός και Λαμία (0-0)

Παναιτωλικός και Λαμία αλληλοεξοντώθηκαν τη μάχη μυ κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία μετά το 0-0 σήμερα στο Αγρίνιο για την 18η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα ματς που είχαμε πέντε δοκάρια, τρία για τους γηπεδούχους και δύο για τους φιλοξενούμενους…

Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Βέργο στο 2’ και η Λαμία απάντησε με δοκάρι του Μπα στο 9’. Το ματς ήταν αρκετά γρήγορο παρά το βαρύ τερέν από την βροχή που έπεφτε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις πιο μεγάλες ευκαιρίες στο ματς με του Ρόμανιτς και Καραμάνο που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τσότσαλιτς.

Στο 52’ο Τζανετόπουλος με προβολή σημάδεψε το δοκάρι του Κνετ για 2η φορά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά των γηπεδούχων για το δικό τους δεύτερο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Μάζουρεκ. Και στο 74’ ο Αζάντι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντίας έστειλε τη μπάλα για 3η φορά στα δοκάρια της Λαμίας!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Περέϊρα (84’ Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας (70’ Αρσούρα), Ταχάρ (85’ Γιάκολις), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77’ Αριγίμπι), Βέργος (69’ Αζάντι)

ΛΑΜΙΑ (4-2-3-1): Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (68’ Μπιάρνασον), Τιρόνε (79’ Πίτι), Ρόμανιτς, Μπα (33’ Μπα), Αραμπούλι (78’ Προβυδάκης)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter