Σημαντικές διακρίσεις για τη Vodafone στα Health & Safety Awards 2018

Στα φετινά Health & Safety Awards 2018 που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications, η Vodafone απέσπασε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις και αυτή τη χρονιά:

• Το τιμητικό βραβείο ‘HIGHILY COMMENDED’ στην Κατηγορία «Telecommunications» για την πολιτική παρακολούθησης και έλεγχου που εφαρμόζει σε έργα σκαπτικών εργασιών και συγκεκριμένα σε εργολάβους που απασχολούνται στα έργα επέκτασης δικτύου οπτικής ίνας σε κατοικημένες περιοχές (NGA project)

• Το ‘BRONZE’ βραβείο στην Κατηγορία «Υγιής και Ευχάριστος Εργασιακός Χώρος / Healthy & Wellbeing Space» για το έργο ανάπλασης των κτιριακών της εγκαταστάσεων

Για τη Vodafone Ελλάδας, η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και συνεργατών της, αλλά και των εργολάβων που απασχολούνται στα έργα της, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο διαχείρισης του συστήματος Υγείας και Ασφάλειας που διαθέτει κατά OHSAS 18001, εφαρμόζει συστηματικά και επιταμένα μεθόδους παρακολούθησης στο πεδίο, επισήμανσης και επιδιόρθωσης θεμάτων, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση, επαγρύπνηση και εγρήγορση των εργολάβων της σε έργα υψηλού κινδύνου, όπως είναι το έργο επέκτασης οπτικής ίνας σε κατοικημένες περιοχές (NGA project)

Παράλληλα, με γνώμονα την συναισθηματική και πνευματική ευεξία των εργαζομένων της, έχει προχωρήσει σε ανάπλαση των περισσοτέρων κτιριακών της εγκαταστάσεων, δημιουργώντας χώρους αισθητικά ευχάριστους και χαλαρούς που παρέχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής εργασίας, ανάπαυσης και διασκέδασης και ενισχύουν υγιεινούς και θετικούς τρόπους διαβίωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.