Σημαντικές διακρίσεις για την Coca Cola 3Ε στα HR Awards 2020

Σημαντικές διακρίσεις για την Coca Cola 3Ε στα HR Awards 2020

Η Coca-ColaΤρία Έψιλον, κορυφαίος Εργοδότης για το 2020, ξεχώρισε στα HR Awards 2020, αποσπώντας το βραβείο Gold τόσο στην κατηγορία Covid-19 Most Valuable HR Team όσο και στην κατηγορία Best Talent Management Strategy & Initiative ενώ, με την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα Talent & Performance Management, απέσπασε το Platinum βραβείο. 

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας με 1.500 εργαζομένους σε όλη την Ελλάδα και οι διακρίσεις αυτές αποτελούν αναγνώριση της βαρύτητας που δίνει η εταιρεία στη φροντίδα και την ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Ελλάδας και Κύπρου σημείωσε: «Οι διακρίσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές για εμάς, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, καθώς μέσα από αυτές αναδεικνύονται και αναγνωρίζονται η στρατηγική μας και οι μοναδικές πρωτοβουλίες που έχουμε υλοποιήσει με αγάπη και φροντίδα για τους ανθρώπους μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ταλέντων μας παρά τις δυσκολίες της εποχής, ανοίγοντας νέους δρόμους εξέλιξης και ενεργοποιώντας, με την υποστήριξη του Ομίλου μας, σύγχρονα προγράμματα μέσα από τα οποία ο κάθε ένας μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες στην ανάπτυξη εμπειριών, πέραν από τα παραδοσιακά όρια του ρόλου του. Ως ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού, προσπαθούμε να είμαστε κοντά στους ανθρώπους μας κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από ενέργειες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, αλλά και μέσα από την απλή, καθημερινή και ανθρώπινη επαφή»

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η διάκριση GOLD στην κατηγορία “Covid-19 Most Valuable HR Team”, ήρθε να επιβραβεύσει τις ενέργειες που υλοποίησε η εταιρεία, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία. Με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες των εργαζομένων όλων των βαθμίδων, η εταιρεία και η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά, με προτεραιότητα την υγεία, την ευημερία και την ασφάλεια όλων των εργαζόμενων.

Ακολουθώντας τα μέτρα και τις συστάσεις της πολιτείας, διασφαλίστηκαν άμεσα υψηλά πρότυπα και πρωτόκολλα Υγείας και Ασφάλειας για τους ανθρώπους στην αγορά, στα εργοστάσια και στα γραφεία.

Επιπλέον, δημιουργήθηκε και υλοποιήθηκε το πολύπλευρο πρόγραμμα «Μένουμε Ενωμένοι» με πρωτοβουλίες και επικοινωνίες για την ενδυνάμωση της υγείας, της ευεξίας και της ψυχολογίας των εργαζομένων κάθε στιγμή. Το πρόγραμμα εστιάζει σε 4 πυλώνες με προσαρμοσμένες δράσεις και εξελίσσεται χρονικά σε 3 φάσεις μέχρι το τέλος του 2020:

Φάση Α’: Περίοδος Lock Down – Συνεχής Ενημέρωση, Ψυχολογική Υποστήριξη κι ενίσχυση της θετικότητας και της ενότητας

Φάση Β΄: Προετοιμασία για Re-Entry – Υγεία και Ασφάλεια, Επιστροφή στην «κανονικότητα» (ψυχολογικά και σωματικά) και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων

Φάση Γ΄: Προσαρμογή στη Νέα Κανονικότητα – Ανάπτυξη ηγεσίας, ενίσχυση της καλής διάθεσης και της ενότητας των ομάδων, ψυχολογική υποστήριξη και ευεξία, και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και τρόπων εργασίας

Οι δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα απευθύνονται σε όλους τους εργαζομένους σε αγορά, εργοστάσια και γραφεία. Κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι: οι πρωτοβουλίες εντατικής αμφίδρομης επικοινωνίας, εκπαίδευση των ηγετών και των επικεφαλής ομάδων στη διαχείριση ομάδων στη νέα εποχή, η εισαγωγή πρωτοπόρου προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης (Employee Assistance Program), η ενίσχυση του mindfulness και των δεξιοτήτων που απαιτούν οι νέες συνθήκες, αλλά και η δημιουργία virtual κοινοτήτων εργαζομένων για τόνωση της αισιοδοξίας και της ενότητας.

Ένα εργασιακό περιβάλλον εξέλιξης και ευκαιριών

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Coca-Cola Τρία Έψιλον αποσπά το βραβείο Gold στην κατηγορία “Best Talent Management Strategy & Initiative”. Με ένα συνεκτικό πλέγμα προγραμμάτων και ενεργειών, η εταιρεία εφαρμόζει μια σύγχρονη στρατηγική ανάπτυξης και διαχείρισης ταλέντων.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανανεώνει τα προγράμματά της κάθε χρόνο διασφαλίζοντας μια σύγχρονη στρατηγική ανάπτυξης και διαχείρισης ταλέντων. Μέσα από την ανανέωση του μοντέλου απόδοσης, υιοθετείται πλέον μια δυναμική διαδικασία 360ο ανατροφοδότησης με στόχο τη συνεχή εξέλιξη, τη γρήγορη μάθηση και διαχείριση της απόδοσης και την άμεση αναγνώριση των επιτευγμάτων των ανθρώπων. Εξελίσσοντας το μοντέλο ανατροφοδότηση, έχουν ενταχθεί επιπλέον τα free style και τα project-related feedback ενώ η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλους και σε mobile app. Επιπλέον, όπως διαμορφώνονται και οι διεθνείς εξελίξεις, λανσαρίστηκε το πρωτοπόρο πρόγραμμα «προσφοράς-ζήτησης» Opportunity Marketplace. Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε ποικίλα projects τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιείται o Όμιλος CCHBC διευρύνοντας έτσι τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες ανάπτυξης της καριέρας τους πέρα από τα όρια του ρόλου και του τμήματος στο οποίο ανήκουν. Παράλληλα, εφαρμόζονται προγράμματα ανάπτυξης και ταχείας εξέλιξης ταλέντων για την ενίσχυση της απόδοσής στον τωρινό ρόλο και την προετοιμασία για επόμενες θέσεις, ευθυγραμμισμένα με τα πλάνα μακροπρόθεσμης ανάπτυξης της καριέρας των ανθρώπων και διαδοχής στον οργανισμό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter