Σημαντική δράση του ΕΕΛ/ΛΑΚ για την τηλεκπαίδευση - Κάλεσμα να συγκεντρωθούν λάπτοπ για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη

Κάλεσμα για συμμετοχή στην δράση αναδιανομής φορητών υπολογιστών για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης απευθύνει ο οργανισμός ανοιχτών τεχνολογιών ΕΕΛ/ΛΑΚ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, προσπαθεί να καταγράψει τις τις ανάγκες και την εθελοντική προσφορά που υπάρχει προκειμένου να συγκεντρωθούν φορητοί υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούνται, να διαμορφωθούν με το κατάλληλο λογισμικό ανοιχτού κώδικα (Linux, Libre Office, Firefox κλπ.) για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης και να διανεμηθούν σε οικογένειες που τους έχουν ανάγκη.

Όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας μια συγκεκριμένη φόρμα δίνοντας την άδεια στον οργανισμό να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Στόχος είναι να συνεργαστούμε με Δήμους, Πανεπιστήμια και όσους άλλους φορείς θέλουν να συμμετάσχουν στην υλοποίηση αυτής της δράσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο οργανισμός.

Εδώ η φόρμα συμμετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.