Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟ, 1-0 τον Αρη

Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟ, 1-0 τον Αρη

Ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Διούδη και σκόρερ τον Αργύρη Καμπετσή νίκησε 1-0 τον Αρη στο Χαριλάου και τον πλησίασε βαθμολογικά.

Ο Λ. Μπόλονι άφησε στο πάγκο τον Μακέντα και χρησιμοποίησε τον Καμπετσή, ο οποίος στο ξεκίνημα του ματς τον δικαίωσε, αφού στο 9’ άνοιξε το σκορ. Ο 22χρονος φορ είχε να σκοράρει από την 1η Απριλίου του 2019 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μετά το πρώτο ημίωρο ο Αρης ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και στο 37’ είχε δοκάρι με τον Μαντσίνι. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μάνο (48’, 60’) και τον Τζέγκο (53’), αλλά ο Διούδης τους σταμάτησε με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

«Βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ από μια στατική φάση. Κάναμε κλασσικές φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθήσαμε, κάναμε ορθολογική ανάπτυξη, γυρίσαμε τη μπάλα, είχαμε μεγάλη κατοχή, κάναμε φάσεις. Αλλά δεν είχαμε το γκολ. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Δεν περιμέναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς ήρθε», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λόπεθ, Ιωάννου, Mπεναλουάν, Σάκιτς, Μολό, Πούγγουρα.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (81’ Σάκιτς), Ιωάννου (81’ Γκανέα), Μπεναλουάν, Ρόουζ, Τζέγκο (55’ Σάσα), Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι (68’ Σάντε), Λόπεθ (46’ Μάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο (80’ Χατζηθεοδωρίδης), Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης (80’ Καρλίτος), Εμμανουηλίδης (74’ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter