Θύμα τροχαίου

Σημαντικό ιατρικό επίτευγμα στο ΚΑΤ με ακρωτηριασμένο χέρι 20χρονης

Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε προ ημερών 20χρονη στην Κρήτη. Αμέσως με επιχείρηση αεροδιακομιδής από το Ηράκλειο Κρήτης, και αφού είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα, οι γιατροί του ΚΑΤ με χειρουργική επέμβαση κατάφεραν να συγκολλήσουν με απόλυτη επιτυχία, το χέρι της 20χρονης. 

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω 'Ακρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

"Το Νοσοκομείο ΚΑΤ, που εφημερεύει καθημερινά έχει παράδοση και εμπειρία στην αντιμετώπιση σύνθετων και δύσκολων τραυματολογικών περιστατικών. Παράλληλα, επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας", τόνισε ο Διοικητής Νικόλαος Κοντοδημόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.