Σήμερα αποφασίζει η UEFA για την τύχη των αγώνων Ολυμπιακού-Γουλβς

Σήμερα αποφασίζει η UEFA για την τύχη των αγώνων Ολυμπιακού-Γουλβς

Σήμερα (9/3) θα αποφασίσει οριστικά η UEFA για το αν τελικά τα παιχνίδια Ολυμπιακού-Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League θα διεξαχθούν με κόσμο ή όχι, τόσο μετά τα έκτακτα μέτρα εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού που ανακοίνωσε το ελληνικό υπουργείο Υγείας όσο και μετά το πρώτο κρούσμα που βρέθηκε στην πόλη του Γούλβερχαμπντον, έδρα της Γουλβς…

Όπως είναι γνωστό ήδη, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νωρίς σήμερα ότι οι αθλητικές δραστηριότητες των επόμενων δύο εβδομάδων στην Ελλάδα θα γίνουν χωρίς θεατές. Επομένως έχει προκύψει θέμα με το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στο «Καραϊσκάκης» και ο κόσμος περιμένει να μάθει αν θα ισχύσει το μέτρο και για την αναμέτρηση του Europa League.

Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια και κυρίως ότι 1.100 Άγγλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα κι έχουν έχει κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να έρθουν στην Ελλάδα, όπως και ξενοδοχεία για τη διαμονή τους.

Οριστική απόφαση θα πάρει σήμερα η UEFA αφού πρώτα θα έχει ενημερωθεί για την κατάσταση στη χώρα, από την κυβέρνηση. Συνήθως όμως η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ακολουθεί τις αποφάσεις των χωρών. Να υπενθυμίσουμε ακόμη ότι στον προηγούμενο γύρο του Europa League, διεξήχθη στην Ιταλία η ρεβάνς Ιντερ-Λουντογκόρετς κεκλεισμένων των θυρών, όχι μόνο για τους φιλάθλους αλλά και για τους δημοσιογράφους!

Το πρώτο κρούσμα

Οσο κι αν μια πιθανή απόφαση για αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, δεν άρεσε σε πολλούς φίλους της Γουλβς, χθες ανακοινώθηκε επίσημα ότι στην πόλη που εδρεύει η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», το Γούλβερχαμπντον βρέθηκε και το πρώτο κρούσμα κορονοϊού και είναι σαφές πως από εδώ και πέρα θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα και στην Αγγλία για να μην εξαπλωθεί η ασθένεια. Αλλωστε η Αγγλική Ομοσπονδία συζητάει ήδη με τη κυβέρνηση της χώρας το ενδεχόμενο, να διεξάγονται τα παιχνίδια με 500 οπαδούς στις κερκίδες και το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Η οριστική απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγονται τα παιχνίδια θα παρθεί αύριο…

Η Γουλβς έχει ήδη απαγορεύσει σε ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού επιτελείου της να έχουν σωματική επαφή με οπαδούς.

Τέλος να θυμίσουμε ότι για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες έχουν προμηθευτεί 1.500 εισιτήρια κι επομένως αναμένεται η απόφαση της UEFA και για τη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter