Σήμερα η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά με δύο ημέρες καθυστέρηση

Σήμερα η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά με δύο ημέρες καθυστέρηση

Με δύο ημέρες καθυστέρηση και μετά τη δριμεία κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς του απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη, με τους Αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

Συγκεκριμένα, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του στη Βουλή, ξεκινώντας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

Δεν θα είναι συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αλλά διαδοχικές συναντήσεις και αποτελεί την «απάντηση» του Κυρ. Μητσοτάκη στη σκληρή κριτική που δέχτηκε πως είναι εξαφανισμένος.

Διαβάστε επίσης: Το Καστελόριζο κείται μακράν για τον Μητσοτάκη;

Το πρόγραμμα

Στις 12:30, με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα,

Στις 13:30, με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά,

Στις 18:15, με τον Πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο,

Στις 19:30, με τον Γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 09:30.

Χθες, Τετάρτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε σφοδρά πυρά από τον Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της Βουλής, για το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει ενημερώσει ακόμη τους αρχηγούς των κομμάτων για τις τελευταίες, σοβαρές εξελίξεις, μετά την ανακοίνωση NAVTEX από την Τουρκία. Για το ίδιο ζήτημα διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter