Σήμερα οι πληρωμές στο πρόγραμμα ΣΥΝ-εργασία

Σήμερα οι πληρωμές στο πρόγραμμα ΣΥΝ-εργασία

Μετά από αξιοσημείωτη καθυστέρηση σήμερα πιθανότατα (ποτέ δεν ξέρεις με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη τι σου ξημερώνει) θα δουν όσοι εργαζόμενοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΣΥΝ-εργασία χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Οι πληρωμές αφορούν τις εξής κατηγορίες:

α. Εργαζόμενους με μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και επιχειρήσεων-εργοδοτών τουριστικών λεωφορείων. Θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού μηνός Ιουνίου. Συνολικά το ύψος του ποσού ανέρχεται σε 3,2 εκατ. ευρώ και θα διατεθεί σε 6.393 δικαιούχους.

β. Εργαζόμενους σε καθεστώς αναστολών συμβάσεων εργασίας τον μήνα Ιούνιο. Θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού για την οποία έχουν προϋπολογιστεί 56,9 εκατ. ευρώ για 124.669 δικαιούχους.

γ. Εργαζόμενους με μισό χρόνο εργασίας μέσω του μηχανισμού Συν-Εργασία από 15/6/2020 έως και 30/6/2020. Το κονδύλι που έχει προϋπολογιστεί για την οικονομική ενίσχυση του Δημοσίου είναι 3,8 εκατ. ευρώ για 27.920 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

δ. Εργαζόμενους σε διάφορες ειδικές κατηγορίες που λαμβάνουν αποζημίωση ειδικού σκοπού. Το κονδύλι είναι ύψους 655.200 ευρώ και αφορά 159.851 δικαιούχους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter