Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις

Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις

Το απόγευμα της Δευτέρας εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις. Θα συζητηθεί με τη διαδικασία του επείγοντος και έτσι θα διατεθούν δύο συνεδριάσεις στην Ολομέλεια, σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη.

Ο λόγος για το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α’ βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις».

Στη διαδικασία που προηγήθηκε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, η κυβέρνηση εισηγήθηκε και η πλειοψηφία αποδέχθηκε το νομοσχέδιο να συζητηθεί με τη διαδικασία του επείγοντος και έτσι θα διατεθούν δύο συνεδριάσεις στην Ολομέλεια, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη οπότε θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και επεξεργασία και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.

Επί του νομοσχεδίου, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι έχουν δηλώσει «υπέρ», το ΚΚΕ έχει δηλώσει «παρών» ενώ η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων έχουν επιφυλαχθεί για την τελική τους τοποθέτηση, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter