Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού – Τι λέει η Αστυνομία

Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού – Τι λέει η Αστυνομία

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ».

Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια, απαντώντας στην ουσία στις δηλώσεις, νωρίτερα του πατέρα του θύματος.

«Πρέπει να βγει το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις είχε το παιδί στα χέρια του» είχε αναφέρει ο πατέρας της. Ο ίδιος συνδέει τη δολοφονία με τις υποθέσεις που χειριζόταν.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, πρόκειται να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter