Σημίτης – Βενιζέλος «σνόμπαραν» την Φώφη

Σημίτης – Βενιζέλος «σνόμπαραν» την Φώφη

Καιρό είχε το ΠΑΣΟΚ να γνωρίσει τέτοιες… δόξες! Περισσότερα από 200 άτομα, νυν και πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συσπείρωσης της Φώφης Γεννηματά και έδωσαν το «παρών» το Σάββατο στο Κάραβελ, με πρώτο τον Γιώργο Παπανδρέου, που εντάχθηκε προσφάτως με το ΚΙΔΗΣΟ του στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Και ενώ οι παρουσίες όλων των ρευμάτων και των τάσεων ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες των διοργανωτών – όπως μας έλεγαν, μάλιστα, χρειάστηκε να… επιστρατεύσουν περισσότερες ροτόντες για να καθίσουν οι προσκεκλημένοι – ηχηρές ήταν οι αναμενόμενες απουσίες των Βαγγέλη Βενιζέλου και Κώστα Σημίτη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο γεύμα, συνοδευόμενος από τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα, ενώ παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι παπανδρεϊκοί συνεργάτες, όπως οι Φίλιππος Σαχινίδης, Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής, που κάθισαν στην ξεχωριστή ροτόντα για το ΚΙΔΗΣΟ, μαζί με τους Δημήτρη Κρεμαστινό και Βασίλη Κεγκέρογλου. Παρών ήταν επίσης ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και φυσικά ο Κώστας Λαλιώτης.

Από τους παλαιότερους, προσήλθαν στην εκδήλωση-γεύμα οι Αντώνης Λιβάνης, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννης Καψής, Χρήστος Πάχτας, Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαιωάννου, Γιάννης Μαγκριώτης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, αλλά και ο Μιχάλης Νεονάκης. Παρόντες ήταν οι νυν ευρωβουλευτές του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή, αλλά και πρώην όπως η Άννυ Ποδυματά και Συλβάνα Ράπτη, καθώς επίσης ο πρόσφατα… ανανήψας στην ΚΟ Λεωνίδας Γρηγοράκος, αλλά και οι Νίκος Μπίστης, Τόνια Αντωνίου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Συμεών Κεδίκογλου, Γιάννης Σουλαδάκης, Κατερίνα Μπατζελή, Νίκος Σηφουνάκης, Ντίνος Ρόβλιας, Αλέξανδρος Ακριβάκης, Σήφης Βαλυράκης, Γρηγόρης Νιώτης, Σταύρος Αρναουτάκης, καθώς και ο Χάρης Καστανίδης.

H εκδήλωση ξεκίνησε με κοπή πίτας και το φλουρί έπεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, γεγονός που ερμηνεύτηκε ως οιωνός ενίσχυσης της παράταξης για τη νέα χρονιά. Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, αφού καλωσόρισε εκ νέου στις τάξεις της ΔΗΣΥ το ΚΙΔΗΣΟ και τον Γιώργο Παπανδρέου, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για εκδήλωση μνήμης, αλλά για ένα πολιτικό γεγονός που συμβάλει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης.

Και επανέλαβε ότι θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΔΗΣΥ εντός του
2017, χωρίς να δείξει κι ότι… βιάζεται. Εξάλλου, εάν οι πολιτικές εξελίξεις –
εκλογές – την προλάβουν, για ποιο λόγο ακόμα δεν μπήκαν τα… μαχαίρια στα…
θηκάρια, να τα ξαναβγάλουν για την εκλογή νέου αρχηγού; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter