Σιάτλ: Οδηγός έριξε με ταχύτητα το όχημά του κατά διαδηλωτών τραυματίζοντας δύο γυναίκες (σκληρό Video)

Σιάτλ: Οδηγός έριξε με ταχύτητα το όχημά του κατά διαδηλωτών τραυματίζοντας δύο γυναίκες (σκληρό Video)

Ένας άνδρας οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε διαδηλωτές που είχαν κλείσει λεωφόρο στο Σιάτλ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι μια 24χρονη, ενώ η άλλη γυναίκα είναι 34 ετών.

Ο 27χρονος οδηγός έχει προσαχθεί και κρατείται από την αστυνομία της πολιτείας της Ουάσιγκτον, ο επικεφαλής της οποίας, Ρον Μιντ, δήλωσε ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχε υποστεί βλάβη το αυτοκίνητο.

Οι αρχές κάνουν έρευνα για το περιστατικό, κυρίως όσον αφορά το κίνητρο του δράστη, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 27χρονος χτύπησε τους διαδηλωτές οδηγώντας ανάποδα σε ράμπα του δρόμου.

Εικόνες από βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ένα λευκό αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να κάνει ελιγμούς μεταξύ δύο οχημάτων που χρησιμοποιούνταν σαν οδόφραγμα και να επιταχύνει εναντίον των διαδηλωτών. Δύο εξ αυτών, μετά τη σύγκρουση τινάχτηκαν στον αέρα και έπεσαν μετά στο έδαφος.

Στο Σιάτλ είναι διαρκείς οι κινητοποιήσεις μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, ενώ συχνά οι διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις. Την περασμένη εβδομάδα, δεκάδες συνελήφθησαν όταν η αστυνομία εισέβαλε και διέλυσε την «Αυτόνομη Ζώνη» που είχαν δημιουργήσει οι διαδηλωτές στο κέντρο της πόλης στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter