Σίφουνας η Λαμία, νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Σίφουνας η Λαμία, νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Η Λαμία με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μίλος Ντέλετιτς νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην 1η αγωνιστική των πλέι άουτ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα 1.

Η φιλοξενούμενη ομάδα πάτησε γκάζι μετά το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο και στο διάστημα από το 24’ μέχρι το 27’ πέτυχε δύο γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Βασιλακάκης με κεφαλιά και το 0-2 έκανε ο Ντέλετιτς. Η Λαμία «χτύπησε» και τρίτη φορά στο πρώτο 45λεπτο με τον Ρόμανιτς στο 43’, μετά από ασίστ του Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε δώσει την ασίστ και στο πρώτο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 94’ είχαν δοκάρι με τον Βέργο.

Ο Αρ. Κουτσιαύτης (Άρτας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντίας, Ρόμανιτς, Σκόνδρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Περέιρα (66’ Ταχάρ), Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα (46’ Γιάκολις), Εντινγκά, Ντίας, Αριγίμπι, Μάζουρεκ (46’ Βέργος), Ντάλσιο (46’ Τσιγγάρας), Καρέλης (70’ Αζάντι).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βασιλακάκης (68’ Μπιάρνασον), Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (78’ Τζέιμς), Καραμάνος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter