«Σιγή ιχθύος» από ΝΔ για τον… εντυπωσιασμένο με τον δικτάτορα, ΓΓ Τουρισμού – «Απολογητική» απάντηση του Κ. Λούλη

«Σιγή ιχθύος» από ΝΔ για τον… εντυπωσιασμένο με τον δικτάτορα, ΓΓ Τουρισμού – «Απολογητική» απάντηση του Κ. Λούλη

«Ουδέν σχόλιο» μέχρι αυτή την ώρα από τη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις αποκαλύψεις που αφορούν στο νέο γενικό γραμματέα Τουρισμού, Κωνσταντίνο Λούλη, και πιο συγκεκριμένα για τους ύμνους υπέρ της χούντας και το πόσο τον… εντυπωσίασε ο ίδιος, προσωπικά, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, τον οποίον επισκέπτονταν στη φυλακή επί 9 χρόνια, όπως γράφει σε βιβλίο του που έχει εκδοθεί πριν από 4 χρόνια. 

Ο ίδιος ο Κ. Λούλης με δήλωσή του κάνει λόγο για «ψυχρή αποτύπωση» της ελληνικής ιστορίας στο βιβλίο του, αλλά δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα, δηλαδή τη σχέση του με τον πραξικοπηματία και ηγέτη της δικτατορίας, Γεώργιο Παπαδόπουλο, αλλά και όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια που αναφέρει σ’ αυτό. 

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη χωράει ακόμα και νοσταλγούς της Χούντας

Πολάκης για «επιτελικό κράτος» της ΝΔ: «Είναι παλινόρθωση του βαθέως κράτους της δεξιάς του ’50!»

Παπαδημούλης: «Ιδού η φιλελεύθερη κεντροδεξιά του Μητσοτάκη»

Ολόκληρη η δήλωση του Κ. Λούλη

«Όσοι μου ασκούν κριτική, προφανώς δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο μου που συνιστά μια ψυχρή αποτύπωση των δύο τελευταίων αιώνων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει και την περίοδο της Χούντας των Συνταγματαρχών. Τους όψιμους επικριτές μου, τους παραπέμπω στις δέκα τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Εκεί θα βρουν 60 εγκωμιαστικά σχόλια για την αντικειμενική αποτύπωση των ιστορικών γεγονότων από εκπροσώπους ΟΛΩΝ των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων και πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ. Νίκος Τόσκας και Γιάννης Καραγιάννης».

Μυστικά & Documento

24/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter