Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς στα κρουαζιερόπλοια

Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς στα κρουαζιερόπλοια
Φωτογραφία αρχείου

Αναπάντητα παραμένουν, από την κυβέρνηση, τα ερωτήματα του documentonews.gr αναφορικά με το δημοσίευμα της Τετάρτης το οποίο προκάλεσε νέες καταγγελίες και αποκάλυπτε τη μεταφορά επιβατών κρουαζιερόπλοιων προς εμβολιαστικό κέντρο για τον εμβολιασμό τους.

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο: Η κυβέρνηση εμβολιάζει όσους έρχονται με κρουαζιερόπλοια

Η έρευνα του documentonews.gr ξεκίνησε μετά από ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενου στο εμβολιαστικό κέντρο του Ελληνικού ο οποίος έλεγε το εξής: «Κάθε Κυριακή εμβολιάζονται επιβάτες κρουαζιερόπλοιων στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό». Πιο συγκεκριμένα ο καταγγέλλων ανέφερε ότι κάθε Κυριακή το τελευταίο διάστημα επιβάτες κρουαζιερόπλοιων φτάνουν με τουριστικά λεωφορεία στο εμβολιαστικό κέντρο και εμβολιάζονται.

Το documentonews.gr βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 13 Ιουνίου έξω από το συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο και διαπίστωσε ότι τουριστικό λεωφορείο έφυγε από αυτό και κατευθύνθηκε προς της Ακτή Μιαούλη όπου βρίσκεται εκεί το κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Silver Sea.

Ακολουθήσαμε το τουριστικό λεωφορείο σε όλη την διαδρομή. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται καθαρά το τουριστικό λεωφορείο να αναχωρεί από το εμβολιαστικό κέντρο και να κατευθύνεται προς το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Ακτή Μιαούλη όπου έχει «δέσει» το κρουαζιερόπλοιο.

Εν τω μεταξύ μετά τη δημοσίευση του θέματος δεχτήκαμε και άλλες καταγγελίες για εμβολιασμό επιβατών κρουαζιερόπλοιων. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι καταγγέλλοντες, το Σάββατο στις 4 το απόγευμα τουριστικά λεωφορεία μετέφεραν επιβάτες κρουαζιερόπλοιου στο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας προκειμένου να εμβολιαστούν. Μάλιστα οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο άκουγαν τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να διευκολύνουν την κυκλοφορία να λένε «έρχονται οι τουρίστες».

Για ποιο λόγο μεταφέρονται επιβαίνοντες των κρουαζιερόπλοιων τις Κυριακές στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό; Εμβολιάζονται επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων; Εμβολιάζονται τα μέλη του πληρώματος των κρουαζιερόπλοιων; αυτά είναι τα  ερωτήματα που  έχουν τεθεί στα αρμόδια υπουργεία από την περασμένη Τρίτη αλλά απάντηση δεν έχει δοθεί.

Πάντως πληροφορίες από τον χώρο της κρουαζιέρας αναφέρουν ότι οι εμβολιασμοί αφορούν στα πληρώματα των κρουαζιερόπλοιων διαφόρων εθνικοτήτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter