Σιγουριά Μαρτίνς για Ολυμπιακό: «Εμείς θα περάσουμε»

Σιγουριά Μαρτίνς για Ολυμπιακό: «Εμείς θα περάσουμε»

Μπορεί η ομάδα του να έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά να έχασε τελικά από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα προκριθεί την επόμενη Πέμπτη στους 16 του Europa League.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς είπε:

“Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι και πολύ έντονο. Ήταν καλά παιγμένο από εμάς. Χάσαμε βέβαια, αλλά όλα είναι ανοιχτά και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Μπροστά στον κόσμο μας νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα κάνουμε ένα παιχνίδι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι μπροστά στον κόσμο μας θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Το είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια ότι την επόμενη Πέμπτη θα προκριθούμε”.

Πρόσθεσε ακόμα: “Η Αταλάντα είναι μία απαιτητική και γρήγορη ομάδα, αλλά έχει και αυτή τα κενά της. Βάζοντας τον Χένρι και τον Μασούρα αυτά προσπαθήσαμε ένα τα εκμεταλλευτούμε. Το κάναμε πολλές φορές και πολλές φορές μας έλειψε σε κάποιες περιπτώσεις η τελική πάσα. Ο Αγκιμπού είναι ένας γρήγορος και κινητικός παίκτης και μας χρειαζόταν σε εκείνο το σημείο για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά της Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό. Είδαμε ότι δόθηκε ένα φάουλ στον Τικίνιο που δεν ήταν και άλλο ένα φάουλ ενώ βγαίναμε στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό και αυτό περιμένουμε την επόμενη Πέμπτη απ’ όλους”.

Για το ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε δύο γκολ από κόρνερ: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τιμωρηθήκαμε δεχόμενοι γκολ από στημένες φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τιμωρείσαι όταν δεν είσαι αποτελεσματικός όταν πρέπει. Στις στημένες μπαλιές όποιο σύστημα κι αν διαλέξεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ”.

Ο Μανωλάς

Απλο την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε: «Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό μας απείλησαν μόνο από στημένες φάσεις, αλλά φεύγουμε ηττημένοι. Υπάρχει το παιχνίδι στην έδρα μας και θα δούμε ποιος θα προκριθεί. Το προβάδισμα το έχει η Αταλάντα, γιατί το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εννοείται πως μπορούμε να την περάσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε εμπειρία στην Ευρώπη, έχουμε μεγάλους παίκτες και θα δούμε στο επόμενο ματς τι θα συμβεί»

Ο Τικίνιο

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο Μπέργκαμο, Τικίνιο, δήλωσε:

“Είμαι ευτυχισμένος που σκόραρα, αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε και θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Σημαίνει πολλά για μένα αυτό το τατουάζ. Σημαίνει ότι είμαστε δυνατοί και δεν τα παρατάμε. Είμαι λυπημένος που χάσαμε και θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να περάσουμε. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί. Είμαστε μία δυνατή ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα, να αφήσουμε τη ζωή μας στο γήπεδο για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter