Σικάγο: Έξι τραυματίες από πυροβολισμούς – Ανάμεσά τους ένα παιδί

Σικάγο: Έξι τραυματίες από πυροβολισμούς – Ανάμεσά τους ένα παιδί

Μόλις μία ημέρα μετά τις εξαγγελίες Τραμπ για επέμβαση στην πόλη εάν οι αρχές της δεν αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της βίας, το Σικάγο έχει έξι νέα θύματα από πυροβολισμούς, ανάμεσά τους ένα 12χρονο κορίτσι, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια αγρυπνίας για ακόμα ένα θύμα πυροβολισμού.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα εστιατόριο του Σικάγο, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου Τζαμάια Φιλντς, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε τη Δευτέρα, έγραψε η εφημερίδα Chicago Tribune.

Μια συμμορία ενημερώθηκε για την αγρυπνία μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και θέλησε να επιτεθεί σε έναν από τους παρευρισκόμενους, δήλωσε ο ακτιβιστής Τζεντιντάια Μπράουν στην εφημερίδα.

Τα έξι θύματα διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας της πόλης.

Ένα 16χρονο αγόρι που έχει δεχθεί μια σφαίρα στον λαιμό είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα υπόλοιπα θύματα είναι σε σταθερή κατάσταση, περιλαμβανομένου του 12χρονου κοριτσιού.

Προς το παρόν κανείς δεν έχει συλληφθεί.

Στο Σικάγο, μια πόλη 2,7 εκατομμυρίων κατοίκων, κατέγραψε πέρυσι περισσότερα περιστατικά πυροβολισμών και ανθρωποκτονίες από οποιαδήποτε άλλη αμερικανική πόλη, σύμφωνα με το FBI και τα στοιχεία της τοπικής αστυνομίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter