Silver alert για τον… Θάνο Πλεύρη: «Εξαφανίστηκε» μετά το βούλευμα του Ειδικού Δικαστηρίου

Silver alert για τον… Θάνο Πλεύρη: «Εξαφανίστηκε» μετά το βούλευμα του Ειδικού Δικαστηρίου
Φωτογραφία Αρχείου

Να σχολιάσει τις εξελίξεις για το καραμπινάτο -με τη βούλα του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου- σκάνδαλο Novartis ζητήσαμε από τον υπουργό Υγείας, ο οποίος ήταν εισηγητής της πλειοψηφίας στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που δρομολόγησε την άδικη και εκδικητική δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη και των υπόλοιπων δημοσιογράφων για τη δήθεν σκευωρία.

Ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος εισηγήθηκε στην Ολομέλεια το πόρισμα της ΝΔ που στάλθηκε στον Άρειο Πάγο και αποτέλεσε τη βάση της ενοχοποίησης των δημοσιογράφων, γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση και θα μπορούσε να παρουσιάσει την κυβερνητική θέση πολύ καλύτερα από τον ανενημέρωτο και αφερέγγυο, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ώρες μιλούσε για «σκευωρία Novartis».

Καλέσαμε αρκετές φορές στο τηλέφωνο τον πρώην πολιτικό συνοδοιπόρο του Γιώργου Καρατζαφέρη και στείλαμε sms, το οποίο έγραφε: «Θέλουμε μια δήλωση για το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου που αθωώνει όλους τους δημοσιογράφους που σύρθηκαν σε αυτή τη διαδικασία εξαιτίας του πορίσματος της ΝΔ στην Προανακριτική Επιτροπή, της οποίας ήσασταν εισηγητής».

Ο κ. Πλεύρης ούτε σήκωσε το τηλέφωνο, ούτε απάντησε στο μήνυμα αν και το ανέγνωσε. Ίσως, να το έβαλε στα πόδια, όπως έκανε προεκλογικά όταν είχε κάνει… καταδρομική αχάραγα στην πλατεία Εξαρχείων. Μπορεί, επίσης, να μην βρήκε το σθένος να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα και -κυρίως- τα λεγόμενά του υπέρ της συζύγου του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής την ημέρα συζήτησης και ψήφισης του πορίσματος της ΝΔ, δίνοντας την εντύπωση πως ο εκδότης του Dοcumento παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη για να ικανοποιηθούν οι ρεβανσιστικές προθέσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter