«Σημεία και τέρατα» βλέπει ο Καλαβρύτων Ιερώνυμος πίσω από την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών (Video)

«Σημεία και τέρατα» βλέπει ο Καλαβρύτων Ιερώνυμος πίσω από την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών (Video)

«Θέλουν να τελειώσουν το DNA του Έλληνα» αναφωνεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος στο κήρυγμά του για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, προσθέτοντας τον λόγο του στην άποψη της Εκκλησίας.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του μετά τη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, ο Μητροπολίτης άστραψε και βρόντηξε.

«Το αποτέλεσμα της αμαρτίας είναι ο θάνατος, θέλουν να κάνουν τα παιδιά μας εγκληματίες», είπε για να προσθέσει:

«Όσο κι αν θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από το ελληνικό κράτος δε θα τα καταφέρουν, είναι ριζωμένος ο Χριστός και η Ελλάδα μέσα στην καρδιά μας και η νίκη του Χριστού θα έρθει σύντομα και ας το καταλάβουν αυτοί που προσπαθούν να αλλοιώσουν όχι μόνο την πίστη μας, αλλά να αλλοιώσουν και το DNA του Έλληνα αλλάζοντας την χριστιανική και παραδοσιακή οικογένεια».

Όλο το κήρυγμα:

«Ήταν έτος το οποίο ετοιμάζει το έδαφος για να νομοθετηθούν νέα πράγματα στην Ελλάδα μας τα οποία είναι αντίθετα από την χριστιανική διδασκαλία. Είναι καιρός ως Έλληνες, ως προοδευτικοί Έλληνες όπως θέλουμε να μας ονομάζουν, να πάρουμε σήμερα δύο διδάγματα.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας επέβαλλε στα σχολεία να διδάσκεται και το μάθημα το θρησκευτικών αλλά και τα παιδιά να μάθουν τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα και γιατί ο Χριστός μας ήρθε στη γη. Το ίδιο συμβαίνει και στην Αγγλία όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες. Ήρθε ένας κύριος και είπε ότι η Ελλάδα είναι ένα ουδέτερο θρησκευτικό κράτος. Ποια; Η Ελλάδα. Έχουν κάνει ένα λάθος. Διότι όλοι εσείς και τόσοι εκατομμύρια Έλληνες αποδεικνύουν όλες αυτές τις ημέρες τι σημαίνει Ελλάδα και ποιος είναι ο Χριστός μέσα στην Ελλάδα.

Όσο κι αν θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από το ελληνικό κράτος δε θα τα καταφέρουν, είναι ριζωμένος ο Χριστός και η Ελλάδα μέσα στην καρδιά μας και η νίκη του Χριστού θα έρθει σύντομα και ας το καταλάβουν αυτοί που προσπαθούν να αλλοιώσουν όχι μόνο την πίστη μας, αλλά να αλλοιώσουν και το DNA του Έλληνα αλλάζοντας την χριστιανική και παραδοσιακή οικογένεια».

Από το Αίγιο στέλνουμε ένα μήνυμα στους μεγάλους και τους λέμε ότι αυτό που πάνε να διαπράξουν είναι μια ωρολογιακή βόμβα στην ελληνική οικογένεια και την κοινωνία. Το αποτέλεσμα της αμαρτίας, όπως λέει η Βίβλος, είναι ο θάνατος. Ο Κύριος μας ξέρει πως θα τα κανονίσει όλα στο τέλος.

Αν αυτοί οι άνθρωποι νομοθετήσουν να υιοθετούν τα ομόφυλα ζευγάρια παιδιά, θα είναι καταστροφικό για την κοινωνία μας. Και που είναι τα φεμινιστικά κινήματα των γυναικών που θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής. Ας μην το επιτρέψει ο Θεός. Έχουμε ένα μεγάλο όπλο την προσευχή, να προσευχηθούμε στο Θεό να τους φωτίσει να μην καταστρέψουν την Ελλάδα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δε με έχετε συνηθίσει να μιλάω έτσι και ούτε θα μιλάω έτσι. Όταν όμως έρχονται και βλάπτουν τα παιδιά μας για τα οποία αγωνιζόμαστε να τους δώσουμε μια καλύτερη κοινωνία και αυτοί θέλουν να τα κάνουν εγκληματίες τότε θα έχουν τη φωνή του Θεού μας και των Επισκόπων και θα βρίσκουν αντίσταση στα σχέδιά τους. Αυτοί μπορεί να σχεδιάζουν, αλλά ο Χριστός έχει άλλα σχέδια. Η νίκη του Χριστού θα έρθει και είναι ο εδώ και περιμένει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 3:27.00

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter