Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Τράγκα -Η επιθυμία της οικογένειάς του

Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Τράγκα -Η επιθυμία της οικογένειάς του

Σήμερα, Πέμπτη θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών από κορονοϊό.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη να τελεστεί σήμερα στις 13:00 μετά το μεσημέρι. Εις μνήμην του θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά.

Σε ανακοίνωση, η οικογένειά του αναφέρεται στην τελευταία του επιθυμία. «Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού)», αναφέρει σε ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν επί 10 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου εισήχθη ανεμβολίαστος με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια. Έπειτα από επιδείνωση της υγείας του, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πνευμονικό οίδημα διασωληνώθηκε, ενώ στη συνέχεια υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή. Τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter