Σήμερα οι εμβολιασμοί έξω από τους Ιερούς Ναούς στη Λάρισα

Σήμερα οι εμβολιασμοί έξω από τους Ιερούς Ναούς στη Λάρισα

Ξεκίνησαν το πρωί οι εμβολιασμοί έξω από Ιερούς Ναούς στη Π.Ε. Λάρισας. Σήμερα Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, με εμβόλιο της Pfizer με την κινητή μονάδα εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου: “Παρακαλεί όσους συμπολίτες μας αποφασίσουν αφού συμβουλευθούν τον γιατρό τους να εμβολιασθούν, να επικοινωνήσουν με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου στο τηλ. 2410-617685 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@imlarisis.gr, προκειμένου δηλώνοντας μόνο το όνομα τους να δημιουργηθεί σειρά προτεραιότητας και να παραγγελθεί αντίστοιχος αριθμός εμβολίων .

Σε κάθε περίπτωση, στην κινητή μονάδα θα υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός εμβολίων, ώστε να καλυφθούν και όσοι δεν επιθυμούν να δηλώσουν το όνομά τους. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την οργάνωση της δράσης, θα καταστραφούν δε ευθύς αμέσως”.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πιστοί αποφασίσουν να εμβολιαστούν έξω από τους Ιερούς Ναούς δεν χρειάζεται να μπουν στην διαδικασία να κλείσουν ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας.

Πηγή: onlarissa.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter