Σιμόες: Δεσμευόμαστε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο (Photos)

Σιμόες: Δεσμευόμαστε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο (Photos)

Eκεί που όλοι βλέπουν μια δυσκολία, ο Αντρέ Σιμόες βλέπει μια ευκαιρία. Ο Πορτογάλος μέσος κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Μόναχο τόνισε πως το ματς με την Μπάγερν προσφέρει στους παίκτες της ΑΕΚ τη δυνατότητα να αντιδράσουν. Μάλιστα αναφέρθηκε στην κουβέντα που έγινε στα αποδυτήρια και τις δεσμεύσεις που έλαβαν οι παίκτες.

«Είναι το πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι των ομίλων. Όμως όσο πιο δύσκολο είναι ένα ματς, τόσο πιο μεγάλη είναι και η ευκαιρία για μας. Δεν είμαστε το φαβορί, το λέει η λογική, έχουμε μικρές πιθανότητες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό μας γεμίζει με μεγαλύτερη φιλοδοξία για να έχουμε μια καλή παρουσία», ανέφερε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ.






Όσο για το αν περιμένει την αντίδραση της ομάδας του μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή. Εμείς μιλήσαμε, δεσμευτήκαμε πως ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Είμαστε τυχεροί που κάνουμε αυτή τη δουλειά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Δεν είμαστε σε τόσο άσχημη κατάσταση, αν συγκρίνουμε την περσινή κατάσταση είμαστε σε χειρότερη θέση. Όμως δεσμευόμαστε πως θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στο γήπεδο. Ένα ματς τελειώνει μετά το 90’, όχι στο 60’ ή στο 70’, ό,τι κι αν συμβεί. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και στην ομάδα, οπότε ό,τι κι αν συμβεί εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter