Ρούσσος μετά τη νίκη κόντρα στους εκβιασμούς Άδωνη: «Στο Χαλάνδρι έγινε δημοψήφισμα για την αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης» (Video)

Ρούσσος μετά τη νίκη κόντρα στους εκβιασμούς Άδωνη: «Στο Χαλάνδρι έγινε δημοψήφισμα για την αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης» (Video)

Η προπαγάνδα και οι ωμοί εκβιασμοί της ΝΔ δεν πέρασαν από τους πολίτες του Χαλανδρίου που έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Σίμου Ρούσσου, ο οποίος επανεξελέγη θριαμβευτικά με ποσοστό 60,77% έναντι 39,23% της αντιπάλου του, Χρύσας Αγαπητού.

Διαβάστε σχετικά: Νέος ωμός εκβιασμός Άδωνη στον Σίμο Ρούσσο: Θα του κάνουμε τη ζωή δύσκολη αν εκλεγεί στο Χαλάνδρι (Video)

Οι εκβιασμοί και οι ατάκες «θα του κάνουμε τη ζωή δύσκολη αν εκλεγεί», δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Σίμο Ρούσσο, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι οι δημότες Χαλανδρίου δεν συμμετείχαν μόνο σε εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου, αλλά και σε ένα δημοψήφισμα για τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου. Μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη χαρά, επιβράβευσαν το έργο, τα πρόσωπα και την προσπάθεια. Όμως στο Χαλάνδρι δεν έγιναν μόνο δημοτικές εκλογές, έγινε και δημοψήφισμα για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και τη Δημοκρατία της αυτοδιοίκησης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σίμος Ρούσσος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter