Sincinnati Open: Απρόοπτο με τον Μεντβέντεφ που συγκρούστηκε με την κάμερα!

Sincinnati Open: Απρόοπτο με τον Μεντβέντεφ που συγκρούστηκε με την κάμερα!

Ο νο2 της παγκόσμιας κατάταξης Ρώσος Ντανιέλ Μεντβέντεφ, έχασε για πρώτη φορά από τον συμπατριώτη του, Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 3-6) στον ημιτελικό του Cincinnati Open, μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά. Ετσι ο Ρούμπλεφ θα παίξει τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/8, 01:00) στον τελικό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Όμως και αυτός ο ημιτελικός είχε τα δικά του απρόοπτα. Ο Μεντβέντεφ, κατά τη διάρκεια του 2ου σετ έπεσε πάνω σε μια κάμερα του γηπέδου και την έριξε στο έδαφος, ενώ κυνηγούσε τη μπάλα στη βασική γραμμή.

Ο νο2 της παγκόσμιας κατάταξης έδωσε το χέρι του στον χειριστή της κάμερας καθώς ο διαιτητής περνούσε για να βεβαιωθεί ότι και οι δύο ήταν εντάξει. Στη συνέχεια ο Μεντβέντεφ κλώτσησε την κάμερα, λέγοντας στον διαιτητή: «Πάρτε τη. Κόντεψα να σπάσω το χέρι μου».

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστη μόνο ο Ρούμπλεφ ο οποίος τόνισε για το περιστατικό ότι «ήταν ανησυχητικό. Φυσικά, σε αυτές τις στιγμές είναι πραγματικά επικίνδυνο. Δεν είναι καλό για τον αθλητή γιατί μπορεί να τραυματιστεί αλλά ελπίζω ότι όλα είναι καλά για εκείνον. Τουλάχιστον, με τον τρόπο που έπαιζε, φαίνεται ότι δεν συνέβη κάτι σοβαρό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter