SingularLogic: Έργο MPS στο Hellenic Healthcare Group

SingularLogic: Έργο MPS στο Hellenic Healthcare Group

Η SingularLogic ανακοίνωσε ότι ανέλαβε το έργο «Managed Printing Services (MPS)» για τις εταιρείες ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ και Y-LOGIMED του Hellenic Healthcare Group.

Η πρόταση της SingularLogic κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την οικονομική αποτύπωση της προσφοράς, όσο και την τεκμηριωμένη κάλυψη του συνόλου των προδιαγραφών, όπως αυτές ζητήθηκαν στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Το έργο για την υλοποίηση της εκτυπωτικής διαχείρισης στις ως άνω εταιρείες του HHG περιλαμβάνει τη μελέτη των αναγκών εκτύπωσης, φωτοαντιγραφής, σάρωσης,  αποστολής και λήψης fax, την κατάλληλη παραμετροποίηση του εξοπλισμού για τη διασφάλιση υψηλής διαθεσιμότητας των υπηρεσιών και ποιότητας εξυπηρέτησης των χρηστών, τη συντήρηση του εξοπλισμού και τη διαχείριση των ανταλλακτικών, τις περιοδικές αναφορές, την εκπαίδευση των χρηστών, καθώς και την υποστήριξη των υπηρεσιών 24×7.

Οι υπηρεσίες MPS αναμένεται ότι θα συνεισφέρουν στη μείωση του σχετικού λειτουργικού κόστους σε χρονικό ορίζοντα 5ετίας και ταυτόχρονα θα συμβάλλουν στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος του HHG.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter