Σιωπή αντί απαντήσεων από την Οικονομική Εισαγγελία για τις διαφορετικές υπογραφές στην πράξη αρχειοθέτησης Γεωργιάδη

Σιωπή αντί απαντήσεων από την Οικονομική Εισαγγελία για τις διαφορετικές υπογραφές στην πράξη αρχειοθέτησης Γεωργιάδη

Καμία απάντηση δεν δίνει η Οικονομική Εισαγγελία σε ότι αφορά τις διαφορετικές υπογραφές και τη διατύπωση του κειμένου στην τελευταία πράξη της αρχειοθέτησης σε ότι αφορά τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Το Documento έθεσε χθες Πέμπτη επίσημο γραπτό ερώτημα προς την Οικονομική Εισαγγελία, ζητώντας απαντήσεις για τις διαφορές στα εισαγγελικά έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο Άδωνης Γεωργιάδης, τα οποία απέδωσε στο «σκανάρισμα».

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, το αίτημα ανατέθηκε σε εισαγγελέα και κατόπιν επεξεργασίας τέθηκε στο αρχείο από τον προϊστάμενο της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστο Μπαρδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης επρόκειτο να επισκεφτεί σήμερα  τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα για τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με φόντο τη διάταξη αρχειοθέτησης του Άδωνη Γεωργιάδη για το σκάνδαλο Novartis.

Δείτε επίσης: Στον Άρειο Πάγο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαφορετικές υπογραφές και τις αντιφάσεις στην πράξη αρχειοθέτησης Γεωργιάδη

Δείτε το έγγραφο με τα ερωτήματα του Documento προς την Οικονομική Εισαγγελία:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter