Σίριαλ η αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου – Θα βγει σήμερα ή την άλλη εβδομάδα;

Σίριαλ η αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου – Θα βγει σήμερα ή την άλλη εβδομάδα;

Συγκεχυμένες είναι ακόμα και σήμερα οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το θέμα της αποφυλάκισης του.

Αν και οι δικηγόροι του λένε ότι είναι θέμα ωρών η αντικατάσταση της κράτησης του με τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί, άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η γραφειοκρατία σε σχέση με την εξαγορά ποινής του για την υπόθεση του πόθεν έσχες θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμα την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Κι αυτό γιατί πρέπει να καταβληθεί το χρηματικό ποσόν της εξαγοράς το οποίο εάν δεν συγκεντρωθεί όλο θα πρέπει να δοσοποιηθεί και για αυτό απαιτείται να έχει προηγηθεί η σχετική ακροαματική διαδικασία.

Ο ίδιος φαίνεται να είναι σε μεγάλο εκνευρισμό ,όπως και η πρόσφατα αποφυλακισθείσα σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη, η οποία μάλιστα χθες βγαίνοντας από τη φυλακή όπου είχε πάει να τον επισκεφτεί “απείλησε” πως αν δεν αποφυλακιστεί άμεσα ο σύζυγος της θα τα τινάξει όλα στον αέρα. 

Όπως πάντως επέμεναν οι συνήγοροι του η νομική φόρμουλα για να ξεπεραστεί ο σκόπελος της καταδίκης για το πόθεν έχει ήδη βρεθεί και ο πρώην υπουργός ενδέχεται να αποφυλακιστεί και μέσα στην ημέρα.   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter