ΣΚΑΪ βόμβα – Γιατί δεν απολύει τον εαυτό του ο Αλαφούζος;

ΣΚΑΪ βόμβα – Γιατί δεν απολύει τον εαυτό του ο Αλαφούζος;

Στη χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού δεν θα ήταν κάτι πρωτόγνωρο ο ιδιοκτήτης του μέσου να απολύσει τον εαυτό του. Στην Ελλάδα ακόμη έχουμε δρόμο να διανύσουμε… Αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος κανονικά έπρεπε να έχει απολύσει από χθες τον …εαυτό του.

Η βομβιστική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ καταδικάστηκε από την πρώτη στιγμή από όλον τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως επέλεξε να «εξαργυρώσει» στο ακροατήριο του αυτή την άθλια επίθεση εναντίον δημοσιογράφων με τον πιο ιταμό τρόπο. Έπαιξε στην έδρα του λαϊκισμού και έβαλε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια όταν στοχοποίησε κυβερνητικά στελέχη ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση που δέχτηκε το κτίριο του συγκροτήματος. 

Η ανακοίνωση του σταθμού τελείωνε έτσι: Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους

Οπότε; Γιατί ο καημένος ο Μπογδάνος απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον τότε διευθυντή Μαλέλη; Κι αυτός υπόνοιες είχε αφήσει ότι πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο ήταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. 

Ας θυμηθούμε και την τότε ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: «Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter