ΣΚΑΪ: «Χρυσό» στην ενημέρωση για την Eldorado – Μαύρο στον Τσίπρα (Video)

ΣΚΑΪ: «Χρυσό» στην ενημέρωση για την Eldorado – Μαύρο στον Τσίπρα (Video)

Μπορεί η “Ίρμα” ως τυφώνας να υποβαθμίζεται, ο ΣΚΑΪ σήμερα αναβαθμίστηκε σε ενημερωτικό κανάλι αφιερώνοντας περίπου είκοσι λεπτά στην προβολή των θέσεων της Eldorado. Χθες πάντως ήταν απλώς Κυριακή για τον “αντικειμενικό” σταθμό και τους επιτελείς του και δεν υπήρχε λόγος για να μεταδοθεί ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού.

Η συνέντευξη των επικεφαλής της Eldorado Gold που ανακοίνωσε ότι ανεστειλε τις επενδύσεις της προβλήθηκε στο κανάλι σχεδόν επί ενός τετάρτου (11:05-11:19) για να ακολουθήσει μετά τις 12 συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας στον Ν. Υποφάντη για άλλο ένα δεκάλεπτο.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, η οποία ήταν παρούσα στην ενημερωτική εκπομπή του καναλιού και ζήτησε να της δοθεί ο χρόνος να απαντήσει, επισημαίνοντας ότι ο ΣΚΑΪ παρουσίασε τη συνέντευξη Τύπου της εταιρίας, ενώ τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν την παρουσίασε!

Ο σταθμός «αφιέρωσε»… μισή ώρα στην ομιλία του πρωθυπουργού χτες το μεσημέρι, θεωρώντας ότι η εκπομπή μαγειρικής που ακολούθησε θα ήταν πιο σημαντική, ενώ και στο κεντρικό του δελτίο το βράδυ προέταξε ως πρώτο θέμα τον τυφώνα Ίρμα στις ΗΠΑ…

Στο θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, που εμφανίσθηκε στο κανάλι, για να πάρει την απάντηση του Βασίλη Οικονόμου ότι «είναι επιλογές που γίνονται δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε ευθεία γραμμή όλοι. Ο καθένας ας έχει τις επιλογές του. Δεν είναι κακό.»

Ασφαλώς και το κάθε ΜΜΕ δικαιούται να αποφασίζει τι και πώς θα προτάξει, αλλά επειδή και οι κρίνοντες κρίνονται, αναμένουμε και την κάλυψη της επίσκεψης Μητσοτάκη το επόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

Λογικά θα μεταδοθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και θα ακολουθήσει εκπομπή μαγειρικής.

Τι, όχι;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter