Σκάνδαλο αναθέσεων με άρωμα Μαξίμου – Εποπτεύων ο Αδωνης – Aυτή την Κυριακή στο Documento – Μαζί το Docville

Σκάνδαλο αναθέσεων με άρωμα Μαξίμου – Εποπτεύων ο Αδωνης – Aυτή την Κυριακή στο Documento – Μαζί το Docville

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Αθηνά Χατζηπέτρου έκανε κατάτμηση έργου εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και το ανέθεσε παρανόμως σε εταιρείες, δύο εκ των οποίων ανήκουν σε… αδέρφια

  • Προσέλαβαν στην τράπεζα με δικαίωμα υπογραφής την εκλεκτή του Αδωνη Αικατερίνη Πολύζου με βιογραφικό τις… διώξεις του ΚΕΕΛΠΝΟ

Μια από τις εταιρείες στις οποίες παρανόμως ανατέθηκαν κατασκευές στο κτίριο της τράπεζας ανήκε στην οικογένεια στενής συνεργάτιδας της συζύγου του πρωθυπουργού στην Εndeavor

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ιεροκόρακας του Μητσοτάκη

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για τον υπουργό που εσχάτως εμφανίζεται και με ράσο! Οχι ως ιερωμένος φυσικά, αλλά ως… ιεροκόρακας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΡΑΝΗΣ , Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΛΥΓΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΠΩΣΗΣ «Στην εφημερία είμαστε 4 γιατροί για δεκάδες ασθενείς»

Μιλάει για την αφόρητη πίεση που δέχονται οι «άγρυπνοι ήρωες» στα δημόσια νοσοκομεία

Ο «ΘΑΝΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

 Ο «μεσάζων» υπουργός διέλυσε τις αγορές χωρίς μεσάζοντες

Οι λαϊκές αγορές μετατρέπονται εν μέσω πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας σε εμπορικές από την 1η Φεβρουαρίου 2022 με υπογραφή Αδωνη Γεωργιάδη

ΣΚΕΥΩΡΙΑ Η αστυνομία έλεγε ψέματα στην ανακρίτρια για τον «Ινδιάνο»

Είχαν στοιχεία που τον αθώωναν αλλά τα αποσιωπούσαν για να καλύψουν το φιάσκο

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ Στα κάγκελα λιανεμπόριο, εστίαση, τραπεζοϋπάλληλοι

ΑΠΟΓΝΩΣΗ 27% περισσότερες οι εκκρεμείς συντάξεις σε δέκα μήνες

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Συνέδριο ανοίγματος στην κοινωνία

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Χρήστος Σπίρτζης Δημήτρης Χατζησωκράτης Μιχάλης Κριθαρίδης

Μαζί το docVille: Ο αν. καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Τουλούζης Νίκος Σμυρναίος μιλάει για την επόμενη μέρα στο Facebook και το νέο ψηφιακό meta-σύμπαν

Και μια προσφορά στην  ελληνική ποεριφέρεια: Δύο βιβλία στην τιμή του ενός!

ΑΙΡΕΤΙΚΑ Νο 4: 28η Οκτωβρίου, Κατοχή και Αντίσταση και μια ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ για την Οκτωβριανή Επανάσταση

Γιατί και αυτή την Κυριακή υπάρχει Documento

Ο ψηφιακός, νέος κόσμος του Meta στο Docville

Ο αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Οικονομίαςτης Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο της Τουλούζης Νίκος Σμυρναίος μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την επόμενη μέρα στο Facebook και τους όρους που διαμορφώνονται στο νέο ψηφιακό meta-σύμπαν.

Με αφορμή την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο ο Πάνος Βλάχος συζητάει με την Αφροδίτη Ερμίδη για τη βία και την κατάχρηση της εξουσίας, την ανάγκη για ενσυναίσθηση και τη στρατηγική της έντασης.

Μια συζήτηση με τον Φλαμανδό σκηνοθέτη Ίβο βαν Χόβε με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για το αριστούργημα «Ο γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς που ανεβαίνει στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, την Ιζαμπέλ Ιπέρ, τη μνήμη και τον φασισμό.

Ήταν κάποτε μια χώρα: αποσπάσματα των επιστολών της Ανατολικογερμανίδας δημοσιογράφου και συγγραφέα Πέτρα Έλσνερ στη φωτογράφο Κατερίνα Μαυροκεφαλίδου το διάστημα της ενοποίησης των δύο Γερμανιών.

Τα ΦΥΤΑ, το ντουέτο εννοιολογικής τέχνης (Φιλ Ιερόπουλος – Φοίβος Δούσος), μιλού στον Παναγιώτη Φρούντζο για την ταινία «Orfeas2021», η οποία προβάλλεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Μια συζήτηση με τη Γερμανίδα συγγραφέα Καταρίνα Μπέντιξεν με την Έμυ Ντούρου για το βιβλίο της «Το δέντρο με τα μπουκάλια του ουίσκι» και τη Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία.

Η stand-up comedian Χρύσα Κατσαρίνη μιλάει με τον Αντώνη Ρηγόπουλο για τη σόλο παράστασή της «Κουβέρτα» και για το ποιοι ορίζουν τα όρια του δημόσιου κωμικού λόγου.

O διευθυντής του συνόλου Ex Silentio Δημήτρης Κούντουρας μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για το επικείμενο κοντσέρτο τους με τίτλο «Η Ελλάδα στην Αναγέννηση» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στη στήλη New entries ο ηθοποιός Φώτης Στρατηγός μιλάει με την Αφροδίτη Ερμίδη.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης, με αφορμή την παραίτηση Ζόραν Ζάεφ στη Βόρεια Μακεδονία, γράφει για τον πίνακα «Οι δύο Μακεδόνες. Μέγας Αλέξανδρος και Παύλος Μελάς» του Νίκου Εγγονόπουλου.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter