Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος αρνείται την εμπλοκή του και απειλεί δημόσια με αποκαλύψεις

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος αρνείται την εμπλοκή του και απειλεί δημόσια με αποκαλύψεις

Με αποκαλύψεις απειλεί ο γαλάζιος Νίκος Θεοδωρόπουλος σχετικά με τη διαρροή των email Ελληνων του Εξωτερικού  από το υπουργείο Εσωτερικών, γνωστό ως «σκάνδαλο Ασημακοπούλου».

Σε ανάρτησή του σημειώνει πως παρά τα αντίθετα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως «κομιστή» αυτό δεν έχει καμία βάση προσθέτοντας μάλιστα πως είναι τόσο αληθινό όπως η fake φωτογραφία της Αυριανής  «που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως συνεργάτη των Ναζί». 

Επισημαίνει επίσης πως δεν αποπέμφθηκε ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία καθώς παραιτήθηκε μόνον από τη θέση του Γραμματέα Αποδήμων & όχι από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος του κόμματος.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως περιμένει πρώτα την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής και στη συνέχεια «θα απαντηθούν όλα με τον τρόπο που πρέπει». Χαρακτηριστική είναι και η πρώτη φράση στην ανάρτησή του:

«Στην υπόθεση των e-mails, έως τώρα επέλεξα να μην μιλήσω. Από σήμερα, αυτό τελειώνει.»

Η ανάρτησή του Νίκου Θεοδωρόπουλου

Στην υπόθεση των e-mails, έως τώρα επέλεξα να μην μιλήσω. Από σήμερα, αυτό τελειώνει. Για αρχή, ξεκαθαρίζω, ότι ποτέ δεν υπήρξε διακίνηση «αρχείου e-mails» από το Υπουργείο Εσωτερικών προς εμένα. Τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν εμένα ως «κομιστή» έχουν τόση αλήθεια, όση η κατασκευασμένη από την Στάζι, φωτογραφία της Αυριανής που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως συνεργάτη των Ναζί. Ακόμη, διευκρινίζω, ότι ποτέ δεν αποπέμφθηκα από τη Νέα Δημοκρατία όπως ανέφεραν ορισμένα ΜΜΕ. Παραιτήθηκα, από την θέση του Γραμματέα Αποδήμων & όχι από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος του κόμματος. Τέλος, σε ότι αφορά τα “unfair”, εναντίον μου και τα λογικά ερωτήματα που υπάρχουν, θα απαντηθούν όλα με τον τρόπο που πρέπει, μετά όμως, από την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής. Με προσμονή λοιπόν, αναμένω την οριστική απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το πρόσωπο μου.

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κατά Άδωνη: «Με απειλές και βία μόνο επιπλοκές θα πρέπει να αναμένετε»


Τι συμβαίνει με το Facebook; Κατέβασε ρεπορτάζ των δηλώσεων Μητσοτάκη για τα κενά άμυνας


Βολεύτηκαν με το «Βόρεια Μακεδονία» οι Νεοδημοκράτες!


Επικοινωνιακό «δομικό ανασχηματισμό» Γενικών Γραμματέων ετοιμάζει ο Μητσοτάκης


Κύρτσος: «Βουλιμικός μητσοτακισμός» η κερδοσκοπία στην ενέργεια


Τζο Μπάιντεν: Κλιμακώνονται οι πιέσεις να παραιτηθεί – Η χαριστική βολή και το «τεστ αντοχής»


Politico: Πρόκειται για το τέλος της Λεπέν;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter