Σκάνδαλο με Ζλάταν: Έχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία, κίνδυνος τιμωρίας

Σκάνδαλο με Ζλάταν: Έχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία, κίνδυνος τιμωρίας

Η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, ο οποίος απαγορεύει στους παίκτες να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 39χρονος σταρ της Μίλαν, έχει (ακόμα) το 10% των μετοχών της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard! Κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από την παγκόσμια ομοσπονδία κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Ζλάταν δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, αφού και τότε ήταν μέτοχος και βασικό διαφημιστικό icon της Bethard.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Σουηδίας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ απέναντι σε Γεωργία και Κόσοβο. Από την στιγμή που είναι μέτοχος της Bethard κινδυνεύει με πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού τριών ετών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα!

Η Εθνική μας Ομάδα είναι στον ίδιο όμιλο με τη Σουηδία και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη της βαθμολογίας, αν θα επιβληθεί ποινή και στους Σκανδιναβούς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter