Σκάνδαλο Novartis: «Ήλθε η ώρα για τους σκευωρούς που στήνουν σκευωρίες»

Σκάνδαλο Novartis: «Ήλθε η ώρα για τους σκευωρούς που στήνουν σκευωρίες»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το σκάνδαλο Novartis, κινήθηκαν με σημερινή τους δήλωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αχαΐας, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και ότι η ελληνική Δικαιοσύνη απέδειξε πως, παρά τις πιέσεις, τους σκευωρούς της σκευωρίας και τους δωρολήπτες πολιτικούς, αυτή θα τους πάει μέχρι τέλους. Κάτι ξέρουν επ’ αυτού οι κύριοι Σαμαράς και Στουρνάρας.

Σε πυορροούσα πληγή εν όψει και των εκλογών εξελίσσεται η κατάρρευση του κατηγορητηρίου, στο οποίο είχε επενδύσει τα ρέστα της η κυβέρνηση για τη δήθεν
ενορχήστρωση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την εισαγγελέα κ. Τουλουπάκη του «σκανδάλου» της Novartis. Η σκευωρία τροφοδοτήθηκε ως την τελευταία στιγμή, αλλοιώνοντας την είδηση για το βούλευμα «παραπομπής» της Ελένης Τουλουπάκη και του πρώην υπουργού Παπαγγελόπουλου. Είναι πρωτοφανές ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει πει ωμά ψέματα στον ελληνικό λαό που σε δύο ώρες κατέρρευσαν και να παραμένει ακόμα στη θέση του. Ωστόσο είναι καλύτερα να πει μια κουβέντα στους πολίτες για το τι έγινε με τη δήθεν σκευωρία του σκανδάλου Novartis, που επί τέσσερα χρόνια είχαν κάνει σημαία και εχθές κατέρρευσε με πάταγο. Έφυγε η σκευωρία και έμεινε το σκάνδαλο. Κι έχουμε το πρωτόγνωρο να μην υπάρχουν σκευωροί που έστησαν το σκάνδαλο, αλλά σκευωροί που στήνουν… σκευωρίες. Το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και η ελληνική Δικαιοσύνη απέδειξε πως, παρά τις πιέσεις, τους σκευωρούς της σκευωρίας και τους δωρολήπτες πολιτικούς θα τους πάει μέχρι τέλους. Κάτι ξέρουν επ` αυτού οι κύριοι Σαμαράς και Στουρνάρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter