Σκάνδαλο Novartis: Πολάκης κατά «πετσοταϊσμένων» ΜΜΕ για την αποσιώπηση του παραποιημένου εγγράφου

Σκάνδαλο Novartis: Πολάκης κατά «πετσοταϊσμένων» ΜΜΕ για την αποσιώπηση του παραποιημένου εγγράφου

 

Σφοδρή επίθεση κατά των συστημικών ΜΜΕ εξαπολύει ο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook, στο περιθώριο των αποκαλύψεων του Documento για το σκάνδαλο Novartis και την παραποίηση εγγράφου του FBI που αποδεικνύει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος πήρε χρήματα από τη Novartis.

«Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτο, Πορτοσάλτε, Οικονόμου, Παπαδάκη, Ζαχαρέα και λοιπά ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ του Μητσοτάκη. Παίξτε βρε ελεεινοί, στις εκπομπές σας το έγγραφο του FBI που λέει πως ο Λοβέρδος και ο Πατούλης πήραν μίζες από τη Νοβάρτις», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης και καλεί τους προαναφερθέντες να του ζητήσουν συγνώμη για «όλη τη λάσπη που του πέταξαν».

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Novartis: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τη μηνυτήρια αναφορά Βαξεβάνη για το σβησμένο όνομα Λοβέρδου

Υπενθυμίζεται πως εκτός του Ανδρέα Λοβέρδου στην επίσημη μετάφραση του εγγράφου του FBI έχουν απαλειφθεί και τα ονόματα των Φρουζή, Μανιαδάκη και Πατούλη, ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών κατέφυγε σε ωμά ψέματα, προσπαθώντας να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» και να ρίξει την ευθύνη για την λαθροχειρία στους ιδιώτες μεταφραστές.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ:

Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτο, Πορτοσάλτε, Οικονόμου, Παπαδάκη, Ζαχαρέα και λοιπά ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ του Μητσοτάκη.

Παίξτε βρε ελεεινοί, στις εκπομπές σας το έγγραφο του FBI που λέει πως ο Λοβέρδος και ο Πατούλης πήραν μίζες από τη Νοβάρτις!!

Παίξτε, την αρχειοθέτηση του άλλου μιζωμένου του Γεωργιάδη που γράφει πως πήρε 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους και του βρήκαν τα 350 χιλιάρικα στους λογαριασμούς τους, αλλά τα ονόμασε ο διεφθαρμένος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ «αδιευκρίνιστα».

Παίξτε την, ζητήστε μου ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ συγγνώμη για όλη τη λάσπη που πετάξατε και εξαφανιστείτε από προσώπου γης!!!»

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Novartis: Μηνυτήρια αναφορά Βαξεβάνη: «Ας βρει η Δικαιοσύνη ποιος έσβησε τα ονόματα»

Σκάνδαλο Novartis – Ιδού τα έγγραφα-αποδείξεις: Έσβησαν από τα έγγραφα του FBI το όνομα του Λοβέρδου ως αποδέκτη μίζας 

Σκάνδαλο Novartis: Η μεταφράστρια απαντά στο Documento και διαψεύδει το ΥΠΕΞ – «Στην μετάφρασή μου υπάρχουν τα ονόματα»

Κουβέντα από Λοβέρδο για την παραποίηση του εγγράφου του FBI – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Έσβησαν από τα επίσημα έγγραφα του FBI το όνομα υπουργού που χρηματίστηκε από τη Novartis!

Χειρδάρης (συνήγορος Τουλουπάκη): Άλλαξαν τη μετάφραση στο σημείο που έλεγε ότι η Novartis «πλήρωσε» συγκεκριμένο πρώην υπουργό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter