Σκάνδαλο Novartis: Την παρέμβαση Δένδια για το παραποιημένο έγγραφο του FBI ζητά η Γιάννα Παπαδάκου

Σκάνδαλο Novartis: Την παρέμβαση Δένδια για το παραποιημένο έγγραφο του FBI ζητά η Γιάννα Παπαδάκου
Φωτογραφία Αρχείου

Την παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ζήτησε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5  δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκου μετά τις αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο Novartis και ειδικότερα την αποκάλυψη του Documento ότι παραποιήθηκε έγγραφο του FBI το οποίο μεταξύ άλλων κατονόμαζε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο ότι δωροδοκήθηκε από τη Novartis.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Novartis – Ιδού τα έγγραφα-αποδείξεις: Έσβησαν από τα έγγραφα του FBI το όνομα του Λοβέρδου ως αποδέκτη μίζας   

«Πώς είναι δυνατόν το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου να μην το είδαν οι εισαγγελείς και ανακριτές από τα χέρια των οποίων πέρασε το επίμαχο έγγραφο του FBI», αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου αναφορικά με τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Novartis.

«Δεν ξέρω ποιός νοσηρός εγκέφαλος αναρωτήθηκε πως εννιά αδίκως κατηγορούμενοι δεν θα κάνουμε φύλλο και φτερό τη δικογραφία. Βρίσκουμε πράγματα συνέχεια και θα τα δίνουμε καθημερινά. Θα αποδείξουμε πως η σκευωρία για την οποία μας κατηγορούν στήθηκε από διεφθαρμένους πολιτικούς, δικαστές και δημόσιους λειτουργούς. Αυτοί έστησαν σε βάρος μας σκευωρία», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Η Γιάννα Παπαδάκου επανέλαβε επίσης το αίτημα να δοθούν στον δικηγόρο της οι δικογραφίες Γεωργιάδη, Λοβέρδου και Αβραμόπουλου, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του σκανδάλου Novartis.

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του προσπάθησε να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» και να ρίξει την ευθύνη για την λαθροχειρία στους ιδιώτες μεταφραστές, γεγονός που διαψεύδεται πανηγυρικά, καθώς το σχετικό έγγραφο μεταφράστηκε προτού ολοκληρωθεί η μεταβατική περίοδος στο ιδιωτικό καθεστώς του μητρώου μεταφραστών. Παράλληλα, καθίσταται σαφές πως όπως αναφέρει ρητά ο νόμος 4781/21 τον οποίο επικαλείται το ΥΠΕΞ οι ιδιώτες μεταφραστές «εποπτεύονται από το Υπουργείο Εξωτερικών».

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Novartis: To ΥΠΕΞ ψεύδεται και τα ρίχνει στους ιδιώτες μεταφραστές για την παραποίηση εγγράφου του FBI

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter