Σκάνδαλο Novartis: Ξέπλυμα Λοβέρδου με δήθεν παραγραφή – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Σκάνδαλο Novartis: Ξέπλυμα Λοβέρδου με δήθεν παραγραφή – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

  • Δύο χρόνια κράτησε τη δικογραφία χωρίς να κάνει ούτε μία ανακριτική πράξη η ανακρίτρια Γλυκερία-Λουίζα Ιωαννίδου και στο τέλος εφηύρε παραγεγραμμένη πράξη
  • Η εισαγγελία είχε ήδη ασκήσει δίωξη και η Βουλή είχε άρει την ασυλία του κρίνοντας ότι δεν εμπίπτει στον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών

ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ Αδιέξοδα, παράλογα και ασύστολα ψέματα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χιλιάδες ασθενείς στο έλεος των πανάκριβων ιδιωτικών θεραπευτηρίων, με γιατρούς να καταγγέλλουν το Μαξίμου ότι είναι «dealer συμφερόντων»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ Ο εκπεσών άγγελος

 

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για το πώς μοιράζουν τα λεφτά με όρους μαφίας, αλλά και πώς διαμοιράζουν τα ιμάτια της Δικαιοσύνης με όρους κρυπτείας

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ Ο Κυριάκος, ο Γεραπετρίτης και τα δορυφορικά

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μέτωπο από την αντιπολίτευση για τη λίστα Πέτσα

Πολιτική παρέμβαση όλων των κομμάτων της μειοψηφίας μέσω του Documento, τα οποία ομόφωνα επικρίνουν τις «γαλάζιες» λαθροχειρίες με τη «φυγάδευση» υπουργών και στελεχών από τον έλεγχο της Βουλής

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ «Σε κίνδυνο οι μικροί παραγωγοί από τη νέα ΚΑΠ»

Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξηγεί πώς το εθνικό στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την κατανομή των κονδυλίων δεν εγγυάται τη βιωσιμότητά τους

ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ Χιλιάδες τόνοι θανάτου από την Ελλάδα σε φτωχές χώρες

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δημοψηφίσματα στα μέλη για σημαντικά θέματα

ΤΟΥΡΚΊΑ Αραβικό σωσίβιο στον Ερντογάν στο παρά πέντε

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Κρίτων Αρσένης, Δημήτρης Καλτσώνης, Γρηγόρης Καλομοίρης, Νίκος Χρυσόγελος

To Docville

Το πρόσωπο των ημερών, ο Χρήστος Δάντης, στο Docville την Κυριακή με το Documento

Ο Χρήστος Δάντης μιλάει στον Αντώνη Μποσκοΐτη για το ποστ του στο Facebook σχετικά με τον/τη Ζακ/Zackie Oh που ξεσήκωσε σάλο, τις επιθέσεις που δέχτηκε στα social media, ενώ εκθέτει τη θέση του απέναντι στον σεξισμό και τον ρατσισμό και δεν διστάζει να δηλώσει: «Κρίμα που δεν είμαι ομοφυλόφιλος».

Ο Κώστας Νικούλι, ο Πετρής του «Σασμού», συζητάει με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για το θεατρικό στο οποίο πρωταγωνιστεί, το «Killer Joe» σε σκηνοθεσία Γιάννη Στάνκογλου, τους νεόπτωχους του αμερικανικού Νότου, το #MeToo στο ελληνικό θέατρο και την περίπτωση του Άρη Σερβετάλη.

O ιστορικός τέχνης και καθηγητής στο ΕΚΠΑ Μάνος Στεφανίδης μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για τον παραγνωρισμένο ζωγράφο Διαμαντή Διαμαντόπουλο, με τον οποίο καταπιάστηκε στο πρόσφατο βιβλίο του ««Το δράμα του σώματος».

Με αφορμή το βιβλίο «Ο ηχοπλάστης Στέλιος Γιαννακόπουλος» ο θρυλικός ηχολήπτης Στέλιος Γιαννακόπουλος περιγράφει στην Έμυ Ντούρου την εποχή των μεγάλων ηχογραφήσεων της Columbia. Στη συζήτηση παρεμβαίνει ο συν-συγγραφέας Νίκος Πατηνιώτης.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Γκογκί[Μνήμη]» Νικόλαος Μπατζαλής μας ξεναγεί στην Κωνσταντινούπολη των προσωπικών του βιωμάτων, στην Πόλη των προγόνων  του.

Ο Δημήτρης Σπύρου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, μιλάει με τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τη φετινή διοργάνωση που επιστρέφει στους φυσικούς της χώρους, τις αίθουσες του Πύργου και της Αμαλιάδας.

Η υπονόμευση της απελευθέρωσης: ο θεατρικός κριτικός Κώστας Ζήσης αποτιμά τη «Φαίδρα»  της Μαρίνας Τσβετάγεβα που ο Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί στο Θέατρο Προσκήνιο.

Ο χορογράφος Δημήτρης Mυτιληναίος μιλάει με την Αφροδίτη Ερμίδη για το έργο «INSEQS» που παρουσιάζει με την ομάδα του, τον χορό, την πολιτική και τη θρησκεία.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης γράφει για τον Άρη Βελουχιώτη και αναρωτιέτια τι γυρεύει ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ στις πόλεις και στις χιπ χοπ ρίμες.

 

Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ, ένα νέο βιβλίο από τα ΑΙΡΕΤΙΚΑ: Τα χίλια πρόσωπα του φασισμού στην Ελλάδα

Οι πολιτικές ρίζες, οι εκφραστές, οι οργανώσεις, οι συνωμοσίες και η σημερινή «κανονικότητα»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter