Σκάνδαλο Ντυνάν: Αίτημα στην επιτροπή «Πόθεν Έσχες» για τους πολιτικούς που νοσηλεύτηκαν τζάμπα

Σκάνδαλο Ντυνάν: Αίτημα στην επιτροπή «Πόθεν Έσχες» για τους πολιτικούς που νοσηλεύτηκαν τζάμπα

Αίτημα στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες κατέθεσε ο Αντώνης Μπαλωμενάκης για να διερευνηθεί αν όσοι πολιτικοί νοσηλεύτηκαν τσάμπα στο «Ερρίκος Ντυνάν» συμπεριέλαβαν στην δήλωση πόθεν έσχες τους ως δωρεά την μειωμένη ή άνευ τιμήματος νοσηλεία.

«Σύμφωνα με το ν. 3213/2003 οι υπόχρεοι για την υποβολή δήλωσης ¨πόθεν έσχες¨ υποχρεούνται να δηλώνουν τα έσοδά τους από κάθε πηγή» είπε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και πρόσθεσε: «Συμπεριλαμβάνονται, συνεπώς, και οι δωρεές».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Μπαλωμενάκης ενημέρωσε πως θα ζητηθεί από την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είναι πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, να ελεγχθούν οι δηλώσεις όσων πολιτικών νοσηλεύτηκαν άνευ τιμήματος για να διαπιστωθεί αν έπραξαν τα νόμιμα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την έκθεση του -υψηλά αμειβόμενου για τρεις μήνες- Λιαρόπουλου, τα δωρεάν νοσήλια ζημίωσαν κατά 23 εκατ. ευρώ το «Ντυνάν», με το παράδοξο να είναι πως διώκεται μόνο ο Μαρτίνης για την «τρύπα» στα ταμεία του νοσοκομείου, ενώ όσοι δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη βρίσκονται στο απυρόβλητο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter