Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Αιχμηρό» σχόλιο του Ναυάρχου Καραδήμα για τη σιωπή Φλώρου

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Αιχμηρό» σχόλιο του Ναυάρχου Καραδήμα για τη σιωπή Φλώρου

Η αποκάλυψη του Documento για την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ, υπό τον κωδικό 519c, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από στελέχη του πολιτικού και στρατιωτικού κόσμου, αλλά όχι από τον παρακολουθούμενο Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος εξακολουθεί να τηρεί… σιγή ασυρμάτου για τη σοβαρότατη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Στόχος 519c της ΕΥΠ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Τη σιωπή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σχολίασε και ο Ναύαρχος, Χρήστος Καραδήμας, ο οποίος αναρωτιέται γιατί ο Στρατηγός δεν αντιδρά. «Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση τόσο από πλευράς κυρίου πρωθυπουργού αλλά κυρίως από πλευράς κυρίου Α/ΓΕΕΘΑ και αυτό γιατί το δίλημμα ανάμεσα στον 4ο χρόνο στην εξουσία και στη υστεροφημία ενός ανδρός βαραίνει καταλυτικά υπέρ του τελευταίου», τονίζει χαρακτηριστικά στο αιχμηρό του σχόλιο ο Ναύαρχος Καραδήμας.

Αναλυτικά το σχόλιό του Χρήστου Καραδήμα

Εάν η φημολογούμενη παρακολούθηση του κυρίου Α/ΓΕΕΘΑ, ή του αλλέως πως αποκαλούμενου 519c στερείται ουσιαστικής βάσης και αποτελεί συνωμοσιολογία σκοτεινών κύκλων, τότε όλα βαίνουν καλώς και δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου, αν και βέβαια μία αποφασιστική, κατηγορηματική και σαφής αρνητική δήλωση του κυρίου πρωθυπουργού θα έδινε τέρμα στις φημολογίες και θα έκλεινε μιάς δια παντός πολλά αντιπολιτευόμενα στόματα.

Εάν όμως δυστυχώς αληθεύει, και αφ’ ενός μεν ο κύριος πρωθυπουργός ως θύτης (πολιτικός προιστάμενος της ΕΥΠ) δεν κλείνει το θέμα και αφ’ ετέρου ο κύριος Α/ΓΕΕΘΑ ως θύμα (παρακολουθούμενος από την ΕΥΠ) παραμένει αμέτοχος, σιωπηλός και διαδηλώνοντας την αμέριστη αγάπη του στον κύριο πρωθυπουργό, τότε έχουμε σοβαρό θέμα.

Προτάσεις

Τότε ενδεχομένως σύμφωνα με αυτά που μου έλεγε χθες καλός μου φίλος να έχουμε επέμβαση μερικών «ειδικών» οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα επικαλεστούν το περίφημο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», την κατάσταση δηλαδή στην οποία το θύμα φτάνει σε σημείο να αγαπάει τον θύτη του ενώ θα έπρεπε κανονικά να τον μισεί.

Ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, την οποία όχι μόνο απεύχομαι αλλά και προσωπικά επί του προκειμένου δεν πιστεύω, γιατί οι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης έχουν συνήθως συμπτώματα όπως εφιάλτες, δυσκολία συγκέντρωσης, σύγχυση, αυξημένη δυσπιστία, και δυσάρεστες αναδρομές στο παρελθόν.

Συνεπώς κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση τόσο από πλευράς κυρίου πρωθυπουργού αλλά κυρίως από πλευράς κυρίου Α/ΓΕΕΘΑ και αυτό γιατί το δίλημμα ανάμεσα στον 4ο χρόνο στην εξουσία και στη υστεροφημία ενός ανδρός βαραίνει καταλυτικά υπέρ του τελευταίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter